Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie a avut primul soț al Matildei Pascal Cojocărița. De ce au divorțat

Ce meserie a avut primul soț al Matildei Pascal Cojocărița. De ce au divorțat

GALERIE FOTO (3)

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu sunt împreună de peste 26 de ani. Ei formează un cuplu sudat și chiar la acum spun că au emoții când se văd. Relația lor este deja cunoscută de toată lumea, dar violonistul este, de fapt, al doilea soț al interpretei de muzică populară.

Ce meserie a avut primul soț al Matildei Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița a mai fost căsătorită o dată, înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț, cu care are o relație trainică, de zeci de ani.

Puțini își mai amintesc, însă, că artista a mai fost măritată o dată. De fapt, și ea și Ștefan Cigu veneau din căsnicii eșuate atunci când s-au cunoscut.

La un moment dat, ea a început să facă naveta la el acasă, ea locuind în Iași alături de tatăl copilului său. După ce a pus punct căsniciei cu primul soț, Matilda Pascal Cojocărița a plecat de tot la Bistrița, acolo unde se afla iubitul ei și cei doi copii ai săi, dintr-o căsnicie anterioară.

Matilda Pascal Cojocărița are o relație fericită de 26 de ani

Când e dragoste nu mai vezi nici în stânga, nici dreapta. Tu crezi că fost ușor să fac naveta Iași-Bistrița prin zăpadă, prin ploaie, prin orice. Scăpam trenul, venea altul… iar el (Ștefan Cigu – n.r.) nu avea răbdare să ajungă trenul la Bistrița, venea la Vatra Dornei sau la Beclean înaintea mea, cu mașina. Aveam fluturași în stomac. Abia așteptam să vină. Când venea la mine venea ca vântul, când pleca era drumul foarte greu”, a povestit Matilda Pascal Cojocărița într-o emisiune TV.

Fostul soț al cântăreței a fost rugbist, iar motivele divorțului lor au fost dezvăluite în urmă cu mai mult timp de către Matilda Pascal Cojocărița. Aceasta a spus că soțul ei era adesea violent cu ea, iar acest lucru a împins-o să ia atitudine și să plece.

Primul soț al Matildei Pascal Cojocărița
Cum arată primul soț al Matildei Pascal Cojocărița

Acum, cei doi sunt în relații bune și încă mai vorbesc ocazional, dat fiind faptul că Ioan Cojocărița este plecat în Italia de ani buni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: