Redactia.ro
Home » Știri » Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Bunicul ei este erou de război

Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Bunicul ei este erou de război

GALERIE FOTO (2)Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Bunicul ei este erou de război

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai controversați politicieni din prezent. Aceasta nu ratează nicio ocazie să-și spună pările și riscă mereu să facă parte dintr-un scandal. Multă lume se întreabă ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă. 

Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă s-a remarcat prin faptul că are un discurs puternic în contextul apartenenței politice în cadrul noului Partid Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Chiar dacă ideile pe care le susține au creat multe controverse, făcând o retrospectivă a familiei acesteia, vedem că din moși strămoși, senatoarea de la AUR duce mai departe o poveste uluitoare.

Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Senatoarea AUR este fiică de medic ginecolog și nepoata unui erou în Al doilea Război Mondia. Se pare că Diana Iovanovici Șoșoacă, așa cum îi este numele ei întreg, poartă în vede sânge macedonean. Aceasta are origini în Skopie, Macedonia, acolo unde i s-au născut bunicii din partea tatălui.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a povestit senatoarea în emisiunea „Interviurile lui Cârstoiu”.

Din partea mamei, senatoarea AUR a venit cu un bagaj impresionat. Aceasta este un renumit medic ginecolog, care a militat pentru țară și pentru popor, așa cum spune chiar Diana Șoșoacă, scrie ciao.ro.

”Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor.”, a mai povestit Diana.

Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Un lucru controversat este faptul că, pe lângă cariera în medicină, doamna doctor Alice Florescu Bleotu este specialistă în ezoterism. Un domeniu care intră în conflict cu cel pe care, l-a început de carieră publică, fiica sa l-a sprijinit în instanță. În plus, o disciplină care intra în conflict direct cu învățările Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

”Diana îmi seamană. În anumite privințe mă depășește. Știi tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocință, elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, spune Alice Florescu Bleotu despre fiica ei.

Șoșoacă a fost căsătorită de 3 ori

Diana Șoșoacă a fost căsătorită de trei ori până acum, iar numele actual este provenit de la cel de-al treilea soț, Dumitru – Silvestru Șoșoacă. Acesta este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Chiar dacă se declară o soție fericită, conflictele din căminul ei pornesc, în principal, de la pornirile de multe ori extremiste ale senatoarei.

Ce meserii au părinții Dianei Șoșoacă? Bunicul ei este erou de război

”El nu a fost de acord ca eu să merg foarte departe cu religia pentru că o să fiu caracterizată la un moment dat ca habotnică sau vor spune la un moment dat că am jucat teatru. Eu i-am spus ”îmi pare rău, este crezul meu, eu voi merge mai departe să apăr drepturile credincioșilor.”, a declarat Diana Șoșoacă.

Se pare că primele două casnicii s-au terminat din cauza personalității extrem de puternice pe care avocată o are, ir acest lucru este confirmat chiar de ea.

”Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe să se ajungă la abuzuri fizice și psihice!”, spunea senatoarea AUR.

Ce nu se știe despre ea, este că aceasta, înainte de a face legea în România, a încercat să schimbe legile din Canada.  Șoșoacă a fost pe punctul să se angajeze la Ministerul Justiției din Canada.

”Am stat în Canada o lună şi jumătate. Chiar am avut posibilitatea să mă angajez la Ministerul Justiţiei de acolo, însă n-am putut. Am venit acasă de dor. În Canada am fost la prietena mea. Au fost nişte posibilităţi, dar le-am refuzat. Chiar lucram atunci în Departamentul de Comerţ Exterior, unde fusese schimbarea aceea, când câştigase PDL-ul. Eu eram pe cabinetul ministrului. Şi am plecat un timp pentru că erau acele discuţii cine rămâne, cine nu rămâne. Eu oricum aveam profesia mea de avocat, nu mă interesa. Nu am vrut să particip la acele discuţii interminabile şi mi-am luat un concediu fără plată şi am plecat o lună şi jumătate la prietena mea în Canada”, a povestit Șoșoacă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: