Redactia.ro
Home » Monden » Ce note a luat la BAC Viviana Sposub! Media ei a fost în top 10

Ce note a luat la BAC Viviana Sposub! Media ei a fost în top 10

Ce note a luat la BAC Viviana Sposub

Viviana Sposub a deputat în televiziune prezentând meteo la Antena 1. Acum este iubita lui George Burcea și finalistă la Ferma. A muncit mult pentru visul ei, astfel că se explică și notele de la examenul maturității. Media acesteia a fost în top 10 cele mai bune medii din acel an. 

Ce note a luat la BAC Viviana Sposub

Viviana Sposub este de origine din Botoșani. Aceasta a învățat la un liceu de top, mai exact la Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, la profilul muzică. Chiar dacă a fost la un profil artistic, asistenta TV nu a lăsat deloc învățătura pentru materile importante, astfel că a ajuns să fie mândria liceului pe care l-a reprezentat, potrivit playtech.ro.

Pe tot parcursul liceului, Viviana Sposub a participat la concursuri, pe care le-a și câștigat. Aceasta a purtat cu ea numele liceului și i-a făcut mândri pe profesorii ei. Apropiații iubitei lui George Burcea au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Se pare că, la Bacalaureat tânăra ar fi avut medie mare, 9,68, medie care a poziționat-o pe locul 10 într-un top al celor mai bune medii din acel moment. Viviana Sposub a luat 9,6 la proba de Limba și literatura română, 10 la Istorie, 10 la Logică și argumentare.

Viviana Sposub are o relația cu fostul soț al Andreei Bălan

Viviana Sposub a vrut să arate că este mai mult decât o asistentă TV, astfel că a participat în cea mai grea competiție a vedetelor. Aceasta nu avea să știe cât îi va schimba ”Ferma” viața. Și-a dovedit ei că poate face față unor lucruri grele, dar bonusul cu care s-a ales din competiție este iubirea.

Aceasta a început o relația frumoasă cu fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea. Chiar dacă actorul se află acum în scandal cu fosta soție, Viviana și-a asumat rolul de iubită și nu s-a dat înlături. Actorul a vorbit și despre relația dintre el și Viviana Sposub, care este una ”foarte bună”, deși cei doi nu locuiesc împreună.

„Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a  mai spus actorul.

Chiar dacă totul pare să meargă bine între cei doi, apropiații cuplului dau din casă detalii neștiute. Se pare că Viviana Sposub nu are atât de multă încredere în ea așa cum s-ar crede. Una din concurentele de la ”Ferma”, a povestit, recent despre aceste semne de nesiguranță ale tinerei asistente tv.

”Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena, cea mai tânără concurentă din emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: