Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și imediat pe 1 ianuarie. Aduce ghinion

Ce nu este bine să faci în Ajunul Revelionului și imediat pe 1 ianuarie. Aduce ghinion

Revelion 2021

Obiceiuri de Revelion 2021. Noaptea dintre ani este aproape aici, iar tradițiile și superstițiile din ziua aceasta trebuie cunoscute de toți românii. Iată ce este interzis să faci în ziua aceasta.

Tradiții de Revelion. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Sunt foarte multe tradiții ce trebuie respectate în noaptea dintre ani, dar și în prima zi a Anului Nou. Astfel, se spune că pe masă trebuie să fie o ramură de vâsc, fiindcă aceasta aduce norocul. Totodată, în ceea ce privește alimentația de Revelion se spune că trebuie să consumăm preparate din carne de porc și linte.

Fetele care nu sunt încă măritate trebuie să pună într-un vas cu apă o ramură de măr, busuioc și o monedă. Astfel, ele vor afla cine le este sortitul, căci îl vor visa în noaptea dintre ani.

În ajunul Revelionului este complet interzis să măturăm, pentru că astfel scoatem tot norocul din casă. La fel și în prima zi a anului.

În noaptea de Revelion, trebuie să ne punem dorința care vrem să ni se îndeplinească cel mai mult, fiindcă atunci chiar sunt șanse mari. De asemenea, pentru un noroc mai mare trebuie să purtăm ceva de culoare roșie.

Tot la miezul nopții trebuie să ținem aproape tot ce ne dorim în noul an: bani, ca să avem prosperitate financiară, persoana iubită ca să avem noroc în dragoste și un pahar de șampanie ca să atragem veselia și voia bună.

Ce e complet interzis să faci de Anul Nou

Nu este bine să împrumuți bani, sau să nu ai bani deloc la tine. Totodată, nu trebuie să intri în Anul Nou cu datorii. Nu se aruncă nimic din casă în prima zi din an, fiindcă așa se aruncă norocul. Nici gunoiul nu trebuie dus.

Nu se spală rufe, nu se coase și nici nu se tricotează de Revelion, căci toate acestea aduc ghinion. Este interzis și să spargeți ceva, sau să strănutați în prima zi din 2021.

Se mai spune că cine doarm mult în prima zi a anului, de Sfântul Vasile, va fi somnoros tot anul 2021.

Nu trebuie să ne certăm sau să vorbim urât, pentru că altfel vom avea parte numai de scandaluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: