Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume va avea fetița Cristinei Cioran? Vedeta va naște prin cezariană

Ce nume va avea fetița Cristinei Cioran? Vedeta va naște prin cezariană

GALERIE FOTO (2) Ce nume va avea fetița Cristinei Cioran? Vedeta va naște prin cezariană

Cristina Cioran mai are foarte puțin până va naște și este foarte încântată. Vedeta a dezvăluit ce numa va purta fetița ei și a lui Alex Dobrescu. 

Cristina Cioran va naște prin cezariană

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, va deveni mama peste doar două luni, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Vedeta va naște prin cezariană și să se teme de faptul că ar putea apărea complicații. A ales varianta aceasta la recomandarea medicilor din cauza unui fibrom uterin.

”Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare”, a declarat Cristina, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Antena Stars.

Ce nume va purta fetița Cristinei Cioran

Pentru că mai au puțin timp până la venirea pe lume a fetiței, Cristina și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ales și numele și deja își fac planuri pentru botezul micuței, eveniment care va avea loc în luna noiembrie.

”Pe fetiță o va chema Ema. Am făcut planuri pentru botez. Avem nași pentru fetiță, va fi în octombrie, noiembrie. Nu fac baby shower”, a mai spus Cristina.

Cristina Cioran a ascuns sarcina timp de patru luni de zile ca să fie sigură că nu există complicații. Iubitul vedetei, Alexandru Dobrescu, a primit vestea că va fi tătic prin sms.

”Am rămas foarte repede însărcinată, deși am peste 40 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat. El s-a bucurat foarte tare. Eram la birou când am aflat rezultatul testului, i-am dat și lui sms și s-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită. Nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație foarte frumoasă și neașteptată. Ne-am dorit să facem copii”, a mai spus viitoarea mămică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: