Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Vedeta Tv a făcut anunțul așteptat de fani

Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Vedeta Tv a făcut anunțul așteptat de fani

GALERIE FOTO (5) Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu

Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Soția lui Radu Vâlcan a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut al treilea băiat, iar acum a făcut un anunț așteptat de fani. Fosta prezentatoare tv a spus care va fi numele fiului său cel mic.

Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Vedeta Tv a făcut anunțul așteptat de fani

Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Fosta prezentatoare tv a adus pe lume cel de-al treilea copil, iar acum are trei băieți minunați. Soția lui Radu Vâlcan se poate declara o mamă împlinită, iar la câteva săptămâni de la naștere, vedeta le-a spus fanilor săi cum îl va chema pe mezinul familiei. Recent, Adela și-a surprins fanii și le-a spus că pe cel de-al treilea fiu al său îl va chema Adrian. Aceasta a postat pe InstStory o imagine în care are la gât un colier cu litera A, iar pe aceasta, Adela a scris: „“A de la Alexandru, Andrei și Adrian ❤”.”

Cum il va chema pe mezinul familiei Vâlcan

În urmă cu puțin timp, soția lui Radu a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare în care apare alături de cei trei băieți ai săi. „Marea regăsire. ??? După două săptămâni de vacanță la Susani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, «hai cu Doamne-ajută»! ?”, a notat pe Facebook Adela Popescu.

Vedeta apare cu bebelușul în brațe, fiind îmbrățișată de ceilalți doi copii ai săi. Adela Popescu are experiență după primele sarcini, dar chiar și așa, vedeta se confruntă cu unele neplăceri. Blondina susține are probleme cu somnul pentru că Adrian se trezește de multe ori pe noapte, iar frații săi au nevoie de atenție pe timpul zilei. „Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, a mai dezvăluit vedeta.

Adela Popescu si cei trei copii

Adela Popescu, despre nașterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu poate spune cu mare mândrie că este mamă a trei băieți. După ce a ajuns acasă cu cel mic, vedeta a povestit cum a decurs sarcina. Fosta moderatoare de la Pro Tv a ales să nască natural și de această dată, chiar dacă durerile au fost insuportabile. A ales epidurala, dar efectul ei nu a rezistat până la sfârșitul nașterii. „Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, si bănuind că lucrurile se vor precipita, toata lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei’, a povestit Adela.

Odată ajunsă la dilatație maximă, nașterea a început să devină extrem de dureroasă. „Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toata ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu. Anca și moașa mea, Geta Florea, au hotărât să mă dea jos de pe masă și să schimb poziția, continuând să împing. Bebelușul începea să coboare. Eu mă rugam și urlam la toți Dumnezeii, sperând să îmi curme mai repede suferința aducându-mi copilul cu bine pe lume’, a spus Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: