Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are fiul lui Ștefan Bănică Junior despre artist! ”Mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută”

Ce părere are fiul lui Ștefan Bănică Junior despre artist! ”Mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută”

Ce părere are fiul lui Ștefan Bănică Junior despre artist! ”Mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută”

Ce părere are fiul lui Ștefan Bănică Junior despre artist! Băiatul cel mare al cântăreţului a vorbit şi despre ceilalți doi frați mai mici ai săi, Violeta și Alexandru.

Ce părere are fiul lui Ștefan Bănică Junior despre artist! ”Mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută”

Radu Ștefan, fiul cel mare al celebrului artist Ștefan Bănică Junior a făcut recent mărturisiri despre tatăl său. Tânărul a dezvăluit faptul că nu i-a fost niciodată uşor să poarte un nume atât de cunoscut, însă în acelaşi timp este foarte mândru de acest lucru.

Radu Ștefan este student la UNATC. Acesta a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre familia sa numeroasă.

”Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, aşa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize”, a spus el.

Tânărul este extrem de mândru de familia din care face parte, iar la adresa tatălui său are numai cuvinte de laudă. Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că niciodată nu a existat un moment în care să îşi dorească să fie altcineva.

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Cum se înțelege Radu cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin

Radu Ștefan este fiul artistului cu Camelia Constantinescu, fiind cel mai mare dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Radu mai are o soră, Violeta și un frățior de doi anișori. Tânărul a mărturisit că are o relație frumoasă cu fiica Andreei Marin, fiind foarte bucuros atunci când petrec momente frumoase împreună.

”Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

Radu Ștefan a fost crescut de mama sa, iar cu toate că părinții săi sunt despărțiți de mulți ani, Ștefan și fiul său cel mare au o relație apropiată și specială. Radu adoră să gătească, motiv pentru care a participat alături de tatăl său la emisiunea culinară Chefi la cuțite. Cei doi au făcut o pereche pe cinste, iar cei trei jurați au fost impresionați de talentul culinar al lui Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: