Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, despre mama ei: „Wow, mami”

Ce părere are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, despre mama ei: „Wow, mami”

GALERIE FOTO (5) Ce părere are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, despre mama ei. Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal

Ce părere are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, despre mama ei. Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Sofia, fiica ei a surprins-o recent după ce a făcut o mărturisire inedită. Ce părere are micuța despre mama ei?

Ce părere are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, despre mama ei: „Wow, mami”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezente feminine din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Bianca a postat un clip video cu fiica ei, Sofia. Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită, mai ales că are o fiică minunată. Sofia este rodul iubirii dintre blondină și Victor Slav. Deși are un program încărcat și este mai tot timpul ocupată, vedeta își face mereu timp pentru a sta cu Sofia. Deși are tot ce își dorește, Bianca vrea să o învețe pe fiica ei să-și ia viața în propriile mâini și să învețe să se descurce singură.

Recent, diva a surprins-o pe fiica ei în timp ce i-a spus ce părere are despre ea. Bianca a rămas fără cuvinte atunci când fiica ei a spus cu cine vrea să semene când o să fie mare. Sofia crede că mama ei este cea mai frumoasă, iar când o să crească vrea să fie exact ca ea. „Eu vreau ca atunci când o să cresc să fiu ca mami.Îmi doresc să fiu frumoasă ca ea și tot. Eu sunt deja frumoasă, dar nu ca mami. (…)”, a spus Sofia.

Surprinsă de replica micuței, Bianca i-a spus fiicei sale că și ea este frumosă și că să devină exact ca ea. „Wow, mami! Tu deja ești ca mine, ești frumoasă. Normal că o să fii ca mami (…)”, a spus Bianca Drăgușanu apoi.

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante despre fiica ei

Bianca Drăgușanu a vorbit despre lucrurile care contează cu adevărat pentru ea, dar și despre fiica ei. Blondina a spus că în copilărie nu a avut multe lucruri, dar cu toate astea știe că părinții au făcut tot posibilul să-i ofere tot ce are nevoie. Bianca a spus că doar fiica ei are puterea să-i provoace suferință și nimic altceva. Sofia, 5 ani, este cea mai importantă ființă din viața vedetei și face tot posibilul să-i ofere micuței o viață bună.

“N-am avut o copilărie cu multe lucruri, dar, pentru că părinții mei m-au iubit și au avut grijă de mine așa cum și-au permis ei, sunt un om împlinit în ziua de azi. Cel mai important e să te iubească Dumnezeu, să ai încredere în tine și să fii sănătos.Copilul meu este una dintre micile părți din viața asta care ar putea să mă facă să sufăr, la un moment dat, dar cred că n-o va face și copilul meu este puterea mea și fericirea mea.”, a declarat fosta asistentă TV pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: