Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinți în care apare artista. Care este secretul căsniciei lor: „Cred că relația nu…”

Ce părere are soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinți în care apare artista. Care este secretul căsniciei lor: „Cred că relația nu…”

GALERIE FOTO (10) Ce părere are soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinți în care apare artista

Ce părere are soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinți în care apare artista. Celebra artistă face furori în mediul online cu aparițiile fierbinți cu care se afișează în ultima vreme. Deși are 51 de ani, Loredana Groaza arată fabulos de bine, motiv pentru care nu ezită să-și arate trupul fără de cusur. Cu toate astea, mulți s-au întrebat ce părere are soțul cântăreței despre ipostazele fierbinți în care apare aceasta.

Ce părere are soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinți în care apare artista. Care este secretul căsniciei lor: „Cred că relația nu…”

Soțul Loredanei Groza despre ipostazele fierbinti în care apare artista. Loredana Groza este căsătorită de peste 20 de ani cu Andrei Boncea, producător de film. Cei doi și-au unit destinele chiar în ziua în care artista a împlinit 28 de ani. La o lună de la nuntă, artista a adus-o pe lume pe fiica lor, Elena Boncea. În ultima perioadă, Loredana face furori în mediul online cu ipostazele fierbinți în care apare. Cu toate că are 51 de ani, blondina arată impecabil, motiv pentru care nu ezită să-și arate formele perfecte.

Imaginile fierbinți cu artista a creat numeroase controverse, iar unii internauți sunt curioși să afle ce părere are Andrei Boncea despre aparițiile soției sale. Ieri, Loredana și Andrei Boncea au aniversat 23 de ani de căsnicie și se numără printre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. În timpul unui intervi acordat în urmă cu ceva timp, Loredana dezvăluia secretul mariajului alături de partenerul ei.“Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana Groza.

Întrebată dacă soțul ei este gelos, Loredana a spus că nu, și că aceasta este rețeta unei căsnicii de succes. “Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mai spus artista.

Loredana Groza, surpriză minunată din partea fiicei sale

Cu ocazia zilei sale de naștere, Loredana Groaza a oficiat o petrecere de cinci stele, iar printre artiștii alături de care sărbătorita a făcut câte un duet s-a numărat și Prințesa de Aur și Luis Gabriel. Blondina s-a urcat la un moment dat pe un scaun și a început să danseze spre distracția invitaților.

Celebra artistă a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, iar înainte de a ajunge la locul distracției, cântăreața a avut parte de un dar audio și video din partea fiicei sale. Elena s-a filmat în timp ce interpreta o piesă emoționantă pentru mama sa, iar la final i-a transmis o declarație de dragoste.“La mulți ani, mami! Te iubesc”, a spus fiica aristei. Emoționată de gestul fiicei sale, Lori a postat înregistrarea cu Elena, dar nu înainte de a scrie următorul mesaj: “@private_elena_boncea, love you, my love (n.r.: Elena Boncea, te iubesc, iubirea mea)❤️❤️❤️”. Loredana a optat pentru o bluză transparentă prin care i s-a văzut sutienul decoltat, pantaloni negri de piele și ghete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: