Redactia.ro
Home » Știri » Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Fostul președinte și-a rugat medicul să nu-i spună nimic soției sale

Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Fostul președinte și-a rugat medicul să nu-i spună nimic soției sale

Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu

Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Vineri, 25 martie, au fost publicate informații conform cărora fostul președinte al României ar fi fost internat de urgență la un spital din Paris. Conform informațiilor, Traian Băsescu ar fi suferit un AVC.

Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Fostul președinte și-a rugat medicul să nu-i spună nimic soției sale

În cursul zilei de ieri, au apărut informații în mass media referitoare la o posibilă internare de urgență a fostului președintele Traian Băsescu la o clinică din Paris. Conform surselor, Traian Băsescu ar fi suferit un AVC, la scurt timp după ce ÎCCJ a dat sentința în dosarul acuzațiilor de colaborare cu Securitatea. Potrivit Click.ro, la ultimul control făcut la medicul Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie și directorul adjunct al Spitalului Militar, i s-ar fi descoperit o afecțiune gravă la stomac.

A fost la Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie, de altfel și director adjunct la Spitalul Militar. Toți președinții de Stat se duc acolo. Cu medicul care l-a consultat a fost foarte precis, de aceea nu are nimeni, dar nimeni informații clare despre ce are cu adevărat.

Aceasta a fost ultima discuție cu doctorul pe tema sănătății lui. Unii spun că poate fi ceva grav la stomac, dar sunt doar bănuieli. Soția, fetele, rudele, absolut toți apropiații stau și așteaptă. După vizita la spital lui i s-a făcut rău.”, a declarat o sursă apropiată fostului președinte al României, pentru Click!.

Traian Băsescu ar fi căzut jos din picioare când a aflat decizia ÎCCJ

Potrivit informațiilor din mass-media, Traian Băsescu ar fi internat într-o clinică din Bruxelles, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral. Potrivit România TV, fostului președinte i s-a făcut rău după decizia ÎCCJ, care a decis definitiv că a fost colaborator al Securității, decizia în urma căreia a rămas fără drepturile de șef de stat. “Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris.

A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară obstructivă. Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța.

A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă. Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație,” a spus Adina Anghelescu la Antena 3, potrivit www.ele.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: