Redactia.ro
Home » Monden » Ce propuneri deocheate primește Jador. Ce i-a cerut o fană să facă de două ori pe săptămână

Ce propuneri deocheate primește Jador. Ce i-a cerut o fană să facă de două ori pe săptămână

GALERIE FOTO (2) Ce propuneri deocheate primește Jador. Ce i-a cerut o fană să facă de două ori pe săptămână

Jador primește propuneri indecente de la fanele lui. Iată la ce s-a putut gândi una dintre ele, care și-a dorit ca măcar de două ori pe săptămână să se întâmple lucrul acesta.

Ce propuneri deocheate primește Jador. Ce i-a cerut o fană să facă de două ori pe săptămână

În visurile cele mai fierbinți ale fanelor lui, Jador le-ar putea fi iubit. Măcar de două ori pe săptămână, dacă nu permanent. O internaută i-a făcut o astfel de propunere manelistului, mai în glumă, mai în serios, nu se știe.

Iată despre ce e vorba și cum a reacționat Jador. Doamna sau domnișoara de pe Internet, cu identitate necunoscută, i-a scris în engleză pe Instagram lui Jador și i-a propus cântărețului să-i fie partener contra unei sume de bani, pe care să i-o ofere acestuia de două ori pe săptămână.

„Fana lui Jador: Bună! Tu vei fi iubitul meu, iar eu îți voi da 500 de dolari de două ori pe săptămână, fără comisioane”.

„Jador: Dragă, sunt milionar”.

Manelistul s-a amuzat, evident, și a exclamat „mor!”, plus emoticonul prin care arată că râde cu lacrimi.

Propunerea fanei lui a venit la scurt timp după ce Jador a lăsat să se înțeleagă, tot în mediul online, că este singur din nou. Oricum, aviz amatoarelor, Jador știe cum vrea să arate viitoarea lui iubită.

„Vreau o fată care să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny”, scria Jador, într-o postare de pe contul de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Jador a muncit un an întreg, dar a rămas fără un leu în cont! Artistul a fost jefuit: „A fost în vacanțe cu cardul meu”

Jador a muncit din greu pentru a avea o viață lipsită de griji și pentru a-și permite să-și îndeplinească și cele mai mici capricii. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a observat că banii agonisiți după un an de muncă au dispărut ca prin minune. Recent, artistul a susținut că cineva i-a furat banii din cont.

„Vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a povestit Jador, la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: