Redactia.ro
Home » Știri » Ce regim de slăbit trebuie să urmezi în 2022 ca să scapi rapid de kilogramele în plus

Ce regim de slăbit trebuie să urmezi în 2022 ca să scapi rapid de kilogramele în plus

Ce regim de slăbit trebuie să urmezi în 2022 ca să scapi rapid de kilogramele în plus

Chiar dacă abia s-a terminat vara anului 2021, este un moment ideal să te focusezi pe scăpatul de kilogramele în plus pentru vara anului 2022. 

Ce regim de slăbit trebuie să urmezi în 2022 ca să scapi rapid de kilogramele în plus

Dietele pe bază de plante sunt aliatul ideal împotriva kilogramelor în plus. Vegetarianismul şi veganismul sunt două dintre cele mai populare versiuni, care restricţionează consumul de produse de origine animală, din motive etice, de sănătate sau de mediu.

În acest sens, putem vorbi despre dieta Flexitariană, dietă care se află în topul celor mai bune diete cu care poţi slăbi rapid în 2020, urmând un plan alimentar destul de permisiv şi care are la bază în principiu consumul de fructe şi legume, dar totodată permite şi consumul produselor de origine animală în cantităţi mici, potrivit csid.ro.

Există mai multe tipuri de vegetarianism, dar multe dintre ele includ eliminarea cărnii de orice fel, de la carnea de pui, până la peşte. De asemenea, există vegetarieni care preferă să evite chiar şi ouăle şi produsele lactate. Dieta vegană în schimb este o dietă care restricţionează consumul tuturor produselor de origine animală şi derivatele acestora precum gelatina, mierea, caseina, zerul şi albumină.

Cele mai populare diete pe care să le iei în considerare în 2022

Dieta Flexitariană nu vine la pachet cu reguli stricte, ci este mai degrabă o schimbare a stilului de viaţă decât o dietă, care încurajează consumul de fructe, legume, leguminoase şi produse integrale, dar care totodată permite consumul cu moderaţie a proteinei de origine animală.

Cercetările arată că dietele pe bază de plante sunt eficiente în procesul de slăbire. O trecere în revistă a 12 studii la care a luat parte un număr de 1.151 de participanţi, arată că persoanele care au urmat o astfel de dietă au reuşit să slăbească în medie 2 kilograme, mai mult decât participanţii care obişnuiau să consume produse de origine animală. Aceste tipuri de diete sunt ideale în procesul de slăbire, deoarece tind să fie bogate în fibre, iar astfel senzaţia de saţietate ţine mai mult pe timpul zilei. În plus, numărul de calorii este scăzut, la fel şi numărul grăsimilor consumate.

Printre alte beneficii pe care le are dieta Flexitariană putem menţiona starea sănătăţii: reduce riscul afecţiunilor cronice precum boli de inimă, anumite tipuri de cancere şi diabet. Cu toate astea, poţi duce lipsa nutrienţilor necesari care se regăsesc în produsele de origine animală. În acest sens, putem enumera fierul, vitamina B12, vitamina D, calciu, zinc şi acizi graşi omega-3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: