Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi? De ce nu a fost de acord tatăl său cu drumul pe care și l-a ales în viață

Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi? De ce nu a fost de acord tatăl său cu drumul pe care și l-a ales în viață

GALERIE FOTO (5) Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi

Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi? Războinicul de la Survivor România luptă pentru a supraviețui pe insula Dominicană, dar și pentru a ajunge la finalul competiției și de ce nu, să plece acasă cu marele premiu. Sportivul a avut o copilărie frumoasă, dar a declarat că tatăl său nu a fost de acord cu drumul pe care el și l-a construit în viață.

Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi? De ce nu a fost de acord tatăl său cu drumul pe care și l-a ales în viață

Ce relație are Albert Oprea cu părinții săi? Războinicul de la Survivor România este unul dintre preferații telespectatorilor, iar acest lucru se vede în consiliu. Albert Oprea este favoritul publicului, iar pe tot parcursul șederii sale în competiție, acesta a dat dovadă de ambiție, echilibru și încredere. Putem spune că războinicul primește putere din partea părinților săi, cu care are o relație excepțională. Înainte să intre în competiția Survivor, Albert a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are cu părinții săi.

Potrivit acestuia, se înțelege foarte bine cu aceștia, dar tatăl său nu a fost de acord cu drumul pe care și l-a ales în viață, bărbatul având o altă viziune despre viitorul său. „M-a văzut întotdeauna în altă zonă. Mai am un frate din partea tatălui. Am luat câte ceva de la fiecare; dacă ar fi să numesc doar un lucru, de la mama am luat înălțimea și de la tata carisma”, a spus Albert.

Albert si tatal sau au o relatie apropiata

În ceea ce privește copilăria sa, Albert a declarat că a trăit clipe minunate când era copil. Acesta își aduce aminte că a fost un copil curios și energic, care nu stătea locului. Însă, acesta mărturisește că tatăl său mereu îl răsplătea când reușea să câștige câte un concurs.. „Tatăl meu mi-a făcut o surpriză când am câștigat un concurs de karate. A spus că mergem cu vaporul și m-a dus pe un vas destul de mare. Eram în al nouălea cer, am fost impresionat”, a declarat razboinicul.

Albert a pierdut două persoane dragi

Albert este concurentul care le ridică moralul colegilor săi și cel care încearcă să fie optimist ori de câte ori echipa Războinicilor pierde. Cu toate astea, concurentul a trecut prin momente grele după ce fratele mai mic al mamei sale s-a stins din viață în 2014. Războinicul a spus că avea o relație apropiată cu acesta, iar la o lună a murit și fratele tătlui său, cu care se înțelegea la fel de bine. „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci, pentru că, într-o lună, au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte mult pierderea celor doi„, a mai spus Albert Oprea.

Războinicul își aduce aminte când a plecat în Londra să muncească, a fost nevoit să lucreze în condiții dificile pentru a strânge bani. Concurentul de la Survivor România susține că a lucrat într-un hotel, ca recepționer, dar și la Amazon, unde condițiile erau foarte dificile și stresante. Albert își dorea să strângă bani pentru a-și deschide o afacere în România. Dacă ar câștiga marele premiu la Survivor România, Albert a declarat că banii i-ar investi în educația sa, pentru că vrea să dea un exemplu tinerilor. „Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a mai declarat Războinicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: