Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are, de fapt, Cabral cu fiica sa. Inoke i-a transmis un mesaj neașteptat: „A fost o chestie foarte ciudată”

Ce relație are, de fapt, Cabral cu fiica sa. Inoke i-a transmis un mesaj neașteptat: „A fost o chestie foarte ciudată”

Ce relație are, de fapt, Cabral cu fiica sa. Inoke i-a transmis un mesaj neașteptat: „A fost o chestie foarte ciudată”

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, iubit de o țară întreagă. Are o familie minunată, de care este foarte mândru și de care are mare grijă. Cei trei copii îi surprind mereu cu tot ce fac, dar de curând a avut parte de un șoc din partea fiicei sale cele mari, Inoke, ajunsă la vârsta de 20 de ani.

Inoke a ajuns o domnișoară în toată firea

Cabral este cel mai fericit bărbat, cu o carieră de peste 20 de ani în televiziune, precum și o familie minunată. Are doi copii cu Andreea Ibacka, dar și o fiică dintr-o altă căsnicie. Inoke Ibacka este o domnișoară în toată firea, care a ajuns deja la 20 de ani. Chiar dacă a mai avut anumite neînțelegeri cu tatăl ei, tânăra le-a depășit și acum se înțeleg bine.

Îi seamănă perfect prezentatorului și de la el a moștenit să fie și ambițioasă. De curând, a făcut un gest care l-a șocat pe tatăl său, uimindu-l cât de mult a putut crește. Aceasta a văzut în contul său bani de la Cabral, ceea ce a determinat-o să îi ceară un singur lucru: să nu îi mai trimită bani, pentru că are și ea un loc de muncă, de pe urma căruia se întreține.

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis. A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: «Mai, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok las-o așa și după aia îmi scrie: «Nu-mi mai trimite, doar am salariu»’, a povestit Cabral uimit de gestul lui Inoke, potrivit protv.ro.

Inoke vrea să fie independentă, deși are 20 de ani. Este la început de drum în piața muncii, dar este mândră de ceea ce face și încearcă să își testeze limitele.

Cabral a revenit pe micile ecrane

După o scurtă perioadă departe de televiziune, Cabral a revenit acum în domeniu. Deși spunea că vrea să stea mai mult cu familia și a dat de înțeles că vrea să renunțe la apariția pe micile ecrane, se pare că nu a putut sta prea mult departe de meseria care l-a făcut celebru în toată țara.

Prezentatorul TV spune că pregătirile sunt în toi și fanii lui vor avea parte de surprize de proporții în perioada următoare, dar fără a preciza data exactă la care începe emisiunea lui. Mărturisește că nu a mai avut o pauză atât de lungă niciodată, dar i-a prins bine, pentru că a petrecut timp prețios cu cei dragi.

„Nu putem să reprogramăm toate lucrurile așa cum vrem noi, ci trebuie să le programăm și în funcție de echipă, în funcție de studio, în funcție de ce avem pe post și atunci, cumva, știam din start cât o să intru în pauză. Numai că nu s-a întâmplat niciodată în 25 de ani în muncă.

Nu poți face emisiunea dacă nu ești atent la oameni. (…) Cel mai amuzant e când în familie apar certuri, pentru că răspunde unul sau o doamnă prost’, a spus prezentatorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: