Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…”

Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…”

GALERIE FOTO (9) Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache

Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache. Prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” și partenera de viață a artistului Adrian Enache, a vorbit despre familia sa, dar și despre relația pe care o are cu fiica cea mare a artistului, Diana Enache. Iuliana Marciuc a povestit și cum se înțelege cu fiul lor, David.

Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…”

Ce relație are Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache. Realizatoarea tv trăiește o poveste de dragoste de mai bine de peste 25 ani alături de artist, dar aceștia nu s-au căsătorit. Recent, Iuliana Marciuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui Adrian Enache, Diana dar și cum se înțelege cu fiul ei și al artistului, în vârstă de 16 ani. „Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei.”, a spus prezentatoarea tv.

De asemenea, relația cu David, fiul ei, este cât se poate de normală, acesta fiind un adolescent cuminte. „Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță. Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea”, a mai declarat Iuliana. Totodată, Iuliana Marciuc a mărturisit că își va lăsa fiul să-și aleagă drumul în viață.

De ce nu s-a căsătorit cu Adrian Enache

Deși sunt împreună de peste 25 de ani, Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu s-au căsătorit. Aceasta a mărturisit în urmă cu ceva timp, motivul pentru care ea și artistul nu și-au unit destinele, deși trăiesc împreună de un sfert de secol. ”Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire! ” a afirmat vedeta.

Iuliana Marciuc consideră că o căsătorie este principalul motiv de divorț, spunând că se simte foarte bine în situația de față. „Da, consider că, de cele mai multe ori, când căsătoria nu este făcută în tinerețe, aduce cu sine tot felul de îngrădiri mai mult în mintea celor implicați decât în realitate”, a mai spus Iuliana. Vedeta tv a declarat că pandemia de coronavirus i-a unit mai mult, pentru că au descoperit că pot face multe lucruri împreună. „Am găsit zilnic ceva de făcut pentru a petrece un timp calitativ ” a mai adăugat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc si Adrian Enache
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: