Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie. Detalii neștiute despre tânăra de 22 de ani

Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie. Detalii neștiute despre tânăra de 22 de ani

GALERIE FOTO (6) Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie.

Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie. Celebrul artist este un tată devotat, fiind alături de fiul său, Leon, dar și de fiica sa, Stephanie. Nu mai este un secret faptul că acesta are o fiică din prima căsătorie. Kamara are o relație frumoasă cu tânăra de 22 de ani, Stephania moștenind talentul artistic al tatălui ei. Ce spune cântărețul despre fiica sa?

Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie. Detalii neștiute despre tânăra de 22 de ani

Ce relație are Kamara cu fiica sa, Stephanie. Jumătatea trupei Alb Negru este un tată de votat, demonstrând cât de importanți sunt copiii pentru el. Kamara are un fiu de 7 ani, Leon, și o fiică de 22 de ani, Stephanie Sara, despre care artistul nu vorbește des. Recent, artistul a povestit cum se înțelege cu fiica din prima căsătorie. Potrivit acestuia, Sara este atrasă de lumea artistică, moștenind talentul tatălului ei.

Kamara s-a căsătorit prima oară la 23 de ani, iar în urma iubirii cu prima soție a rezultat Sara. Din păcate, dragostea lor nu a rezistat și s-au despărțit. Sara îl face mândru pe Kamara în fiecare zi prin realizările sale. Kamara a declarat că se înțelege foarte bine cu fiica sa și că au relație apropiată. De asemenea, artistul îi oferă tot sprijinul, mărturisind că va fi oricând lângă ea. „Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim apropae orice. Este minunată.”, a mărturisti, în direct la Antena Stars, Kamara.

Sara este pasionată de artă

Fiica lui Kamara a moștenit dorințele artistice ale tatălui ei, dar a preferat o altă latură a acesteia. Deci credeați că este vorba despre muzică, ei bine, vă spunem că Sara este pasionată de fotografie. Stephanie activează în acest domeniu chiar dacă este la facultate. Kamara a mai spus că l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale cu care aceasta s-a mutat în urma cu puțin timp.

Artistul a spus că amândoi lucrează în același domeniu și împărtășesc aceeași pasiune, și că se înțeleg foarte bine. „E o fata foarte deșteaptă. Face foto-video este la o facultate cu iubitul ei. S-au mutat deja împreună! Îmi place de el. Se ocupa cu aceeași sferă, e foarte ok. Am o relație foarte deschisa cu ei și mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut.

Kamara a mai fost căsătorit cu Oana, iar împreună au un băiețel, Leon. Micuțul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar în luna septembrie urmează să fie operat din nou. Cea de-a opta operație pe care o va suferi Leon va avea loc la Barcelona și va fi efectuată de un medic renumit în domeniu. „Va fi a opta intervenție per total. Necesită o alungire de mușchi din nou. Până când se va face mare, aceste intervenții vor avea loc. Frecvența va fi probabil la 8-10 luni. Acum s-a întârziat puțin și din cauza pandemiei”, a explicat Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: