Redactia.ro
Home » Monden » Kamara, adevărul despre tânăra misterioasă cu care a fost surprins. Are sau nu artistul o relație

Kamara, adevărul despre tânăra misterioasă cu care a fost surprins. Are sau nu artistul o relație

După ce a divorțat de soția lui, Oana, Kamara a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, zilele acestea. Astfel, artistul a dat de bănuit că ar avea o relație nouă. Iată care sunt declarațiile lui cu privire la acest subiect!

Kamara, adevărul despre tânăra misterioasă cu care a fost surprins. Are sau nu artistul o relație

Alături de o domnișoara misterioasă, Kamara a fost surprins zilele acestea pe rețelele de sociaslizare. Mulți fani de-ai artistului se întreabă dacă fostul membru al trupei Alb-Negru are o nouă relație, mai ales că o ținea de mână pe tânără. Kamara a explicat de curând că nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională, nici de nuntă, nici de concubinaj”.

Nu am de gând să mă însor. În momentul ăsta nu cred că sunt disponibil pentru a mai fi într-o relație convențională, nici de nuntă, nici de concubinaj… Pur și simplu mă distrez, mă bucur de viață”, a declarat Kamara, la Antena Stars.

Pentru a fi și mai explicit, Kamara a dat ca exemplu cazul fiului său, care este bolnav de tetrapareză spastică și are nevoie de operație periodică, altfel riscă să paralizeze.

Kamara, vestea bună așteptată de fani. Ce se întâmplă cu fiul lui, Leon - IMPACT

În săptămâna în care sunt cu Leon e aproape imposibil să mă intersectez cu o persoană care și-ar dori o relație cu mine, iar în cealaltă săptămână sunt mai liber și am timp să mă distrez. Și în săptămâna în care Leon e la Oana e puțin probabil să am un program fix. Poate interveni orice, în orice moment”, a explicat artistul.

De ce a divorțat artistul de Oana, soția sa

Oana și Kamara s-au cunoscut pe facebook, potrivit spuselor artistului. După ce l-a născut pe Leon, Oana ar fi intrat în deprese postnatală și l-ar fi înșelat pe Kamara, plecat mai mult la concerte. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal, iar Oana a fost arătată cu degetul de public pentru că face videochat.

EXCLUSIV Cât a ajuns să câștige fosta soție a lui Kamara din videochat, în plină epidemie - IMPACT

„Nu am anticipat, nu am vazut-o.Eu am crezut ca este cea mai buna relatie a mea, a si fost. Cand a inceput sa se strice lucrurile am crezut ca se vor repara, nu-mi venea sa cred ca se intampla asta. Ce credeam ca o sa ne lege mai tare, ne-a despartit. Noi nu am avut pe nimeni langa noi atunci cand Leon o venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil. Cred ca si din cauza asta.Leon s-a nascut mai devreme, nasterea lui si toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au inceput oarecum problemele. Eu a trebuit sa alerg, sunt cantaret, sa fac rost de bani. Ea era de multe ori singura, mi-a reprosat asta. Eu nu i-am reprosat ei nimic. Cred ca de aici s-a produs ruptura. Cred ca a intrat intr-o usoara depresie. Ea nu mai vorbea cu mine.

Prefera sa se destainuie unui strain, nu mie. S-a refugiat in facebook. Asa a crezut ea. Eu nu am mai stiut sa reactionez.Mi-a recunoscut ca mai vorbeste, sa-si relaxeze mintea, ca eu sunt mereu plecat. Eu am cunoscut-o pe ea pe Facebook si asta a fost si temerea mea ca o sa o pierd tot din cauza la Facebook si asa a fost.

Cand nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, nu mai vorbea cu mine. Am realizat un profil fals, cu pozele unui tanar din Rusia. M-am imprietenit cu ea tocmai ca sa discut cu ea si sa reusesc sa salvez relatia. A functionat o vreme, insa la un moment dat nu a mai mers. I-am recunoscut la un moment dat ca eu am fost acel personaj. S-a suparat pe mine. Eu nu doream sa-mi pierd familia. Credeam ca vom fi toata viata o familie”, a declarat Kamara la Wowbiz, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: