Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Kamara a ajuns din nou pe mâinile medicilor! ”Nu avem ce face”

Fiul lui Kamara a ajuns din nou pe mâinile medicilor! ”Nu avem ce face”

Fiul lui Kamara a ajuns din nou pe mâinile medicilor! ”Nu avem ce face”

Kamara și soția lui Oana fac toate eforturile pentru ca fiul lor, Leon, să să facă bine. Micuțul va ajunge din nou pe mâna medicilor din Spania în luna septembrie. 

Fiul lui Kamara a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Kamara și soția sa Oana luptă din greu pentru a-și ajuta fiul să se vindece de boala detectată la naștere. Leon, în vârstă de șapte ani, s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală. De-a lungul timpului, cei doi părinți au încercat să facă tot posibilul ca fiul lor să fie din nou sănătos.

Recent, mama lui Leon, Oana, a făcut o serie de declarații pentru playtech.ro și a mărturisit că o să lupte până în pânzele albe pentru ca fiul său să se facă bine. Mai mult, aceasta a mărturisit și faptul că prietenii micuțului Leon nu sunt cei de vârsta sa așa cum este firesc.

“Leon este bine acum, este răcit puțin, dar e ok! Ar trebui să mergem în Spania pe 14 septembrie, atunci are programare, pentru alungirea de mușchi. Costurile se ridica undeva la 10.000 de euro. Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine. El nu are prieteni de vârstă lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă, înțelege tot, cântă, recită melodii, poezii în franceză. Suntem mândri de el”, a declarat Oana pentru playtech.ro.

Kamara și Oana au divorțat în urmă cu trei ani

Leon este copilul lui Kamara pe care îl are împreună cu Oana. Cei doi au rămas alături de fiul lor cu toate că între ei au avut loc mai multe neînțelegeri și chiar un divorț.

”Kamara are grijă de el. Îl sună, se interesează pentru el ca să îi fie bine. Nu sunt probleme în privința asta. Și eu mă înțeleg bine cu Kamara, însă nu încape în discuție o împăcare intre noi”, a conchis Oana pentru playtech.ro.

De asemenea, invitat în 2018 în cadrul unei emisiuni difuzate la Kanal D, artistul le-a dezvăluit tuturor ce a degenerat ruptura dintre el și mama copilului său.

“Nu am anticipat, nu am văzut-o. Eu am crezut că este cea mai buna relație a mea, a și fost. Când au început să se strice lucrurile, am crezut că se vor repara, nu-mi venea să cred că se întâmplă asta. Ce credeam că o să ne lege mai tare, ne-a despărțit. Noi nu am avut pe nimeni lângă noi atunci când Leon a venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil. Cred că și din cauza asta. Leon s-a născut mai devreme, nașterea lui și toate problemele, probabil, i-au creat ei o stare anume. De aici au început oarecum problemele. Eu a trebuit să alerg, sunt cântăreț, să fac rost de bani. Ea era de multe ori singură, mi-a reproșat asta. Eu nu i-am reproșat ei nimic. Cred că de aici s-a produs ruptura. Cred că a intrat într-o ușoară depresie. Ea nu mai vorbea cu mine. Prefera să se destăinuie unui străin, nu mie. S-a refugiat în facebook. Așa a crezut ea. Eu nu am mai știut să reacționez”, a spus Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: