Redactia.ro
Home » Monden » Ce relații din trecut ar șterge cu buretele Andreea Marin: ”Sunt foarte tranșantă”

Ce relații din trecut ar șterge cu buretele Andreea Marin: ”Sunt foarte tranșantă”

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul unui interviu că ar vrea să șteargă cu buretele unele relații pe care le-a avut. Prezentatoarea crede că ceea ce este de domeniul trecutului trebuie uitat. ”Am încercat, n-a fost să fie, adio!”, a spus Andreea Marin.

Ce relații din trecut ar șterge cu buretele Andreea Marin: ”Sunt foarte tranșantă”

Andreea Marin a fost o femeie curtată de-a lungul timpului. Două dintre cele mai cunoscute relații, sunt mariajele cu Ștefan Bănică Jr. și turcul Tuncay Ozturk. Într-un interviu, prezentatoarea a fost întrebată dacă ar vrea să șteargă cu buretele unele dintre relațiile pe care le-a avut și a confirmat.

”Da, există relații pe care o aș vrea să le șterg din briografia mea. Le-am și șters să fiu sinceră, sunt foarte tranșantă. Pentru mine când ceva nu mai există, nu mai există. Punct. De ce să mă încarc eu pentru viitor cu o energie negativă. Am încercat, n-a fost să fie, adio!”, a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru Canal 33, de anul trecut.

Andreea Marin, atac dur la Tuncay Ozturk

De curând, Andreea Marin a mai mărturisit într-un alt interviu că unii bărbați din viața ei s-au folosit de notorietatea ei pentru a-și atinge obiectivul. Crede că a fost catalogată precum o femeie de carieră. De asemenea, consideră că mariajul cu Tuncay a fost o greșeală.

”Să uităm a treia căsătorie. A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit (…) Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a precizat vedeta.

În prezent, Andreea Marin are o relați cu Adrian Brâncoveanu. Nu sunt căsătoriți, momenta, dar se pare că relația funcționează. Cei doi locuiesc împreună, alături de Violeta, fiica prezentatoarei din relația cu Ștefan Bănică Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: