Redactia.ro
Home » Știri » Ce restrictii sunt pe Mihai Bravu. Masinile nu vor mai circula…

Ce restrictii sunt pe Mihai Bravu. Masinile nu vor mai circula…

Trafic restricţionat în Capitală. 17-19 mai vor avea loc mai multe evenimente în Capitală

Ce restrictii sunt pe Mihai Bravu. Masinile nu vor mai circula. Restrictii de circulatie se impugn pe soseaua Mihai Bravu din capitala, una dintre cele mai circulate. Soferii vor fi nevoiti sa mearga pe liniile de tramvai.

Incepand de maine, timp de 45 de zile circulatia rutiera va fi restrictionata pe soseaua Mihai Bravu, mai exact pe tronsonul Aleea Scolarilor si bulevardul Camil Ressu, pe sensul de mers Calea Vitan si Bucur Obor. Astfel ca, circulatia masinilor se va face pe liniile de tramvai din zona. “Atenție, șoferi! Pe Șos. Mihai Bravu, vehiculele vor circula temporar pe calea de rulare a tramvaielor”, au comunicat reprezentantii STB. Tot Societatea de Transport Bucuresti apeleaza la rabdarea participantilor in trafic, care trebuie sa respecte atat regulile impuse, cat si cele cu privire la restrictionarile din zona Mihai Bravu.

Cum se pregateste capitala de iarna

Pe langa restrictiile impuse in trafic, autoritatile din capitala trebuie sa rezolve si problema caldurii. In acest sens, Compania Municipala Termoenergetica din Bucuresti a anuntat ca 92% din totalul centralelor termice si modulelor sunt deja incarcate si gata sa furnizeze caldura in aceasta iarna. „Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor”, se arata in comunicat. Tot reprezentantii CMTEB vor sa reaminteasca asociatiilor de proprietari ca este nevoie sa se deschida circuitul de incalzire de la subsolurile blocurilor, pentru a putea fi aerisite coloanele inainte de probele impuse. Insa, sunt asociatii de proprietati in Bucuresti care vor sa amane furnizarea agentului termic pentru incalzire. Autoritatile incurajeaza ca aceste lucruri sa fie solicitate in scris la registratura Companiei Municipale Termoenergetica din Bucuresti.

Ce restrictii sunt pe Mihai Bravu. Masinile nu vor mai circula. Restrictii de circulatie se impugn pe soseaua Mihai Bravu din capitala, una dintre cele mai circulate. Soferii vor fi nevoiti sa mearga pe liniile de tramvai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: