Redactia.ro
Home » Știri » Ce restricții vor fi în noaptea de Paște. Vlad Voiculescu a făcut anunțul!

Ce restricții vor fi în noaptea de Paște. Vlad Voiculescu a făcut anunțul!

Ce e restricții vor fi în noaptea de Paște

Ce restricții vor fi în noaptea de Paște. Ministrul Sănătății a vorbit miercuri, despre cum vor proceda românii în noaptea de Paști și ce restricții vor fi impuse. Vlad Voiculescu a declarat că se va încerca aplicarea a cât mai puține măsuri.

Ce restricții vor fi în noaptea de Paște. Vlad Voiculescu a făcut anunțul!

Ce restricții vor fi în noaptea de Paște. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a anunțat ce vor face românii în noaptea de Paște. Conform acestuia, se va încerca aplicarea a cât mai puține restricții, cu toate că nu a precizat despre ce ar fi vorba. Totodată, ministrul a declarat că Guvernul a avut o discuție cu Biserica Ortodoxă Română, cu privire la slujbele de Paște din țară, dar fără a oferi mai multe detalii.

Mai multe informați vor fi anunțate pe data de 14 aprilie, când va fi prelungită și starea de alertă pentru o perioadă de 30 de zile.„A fost relativ clar, sperăm cu toții ca în noaptea de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție. Vă rog, nu le mai spuneți restricții, nu vrea nimeni să impună restricții, sunt măsuri de protecție a oamenilor. Dacă eu respect o măsură, o respect în primul rând să mă protejez pe mine și pe ai mei. Nu vrea nimeni să impună niște restricții!”, a declarat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a vorbit și despre situația îngrijorătoare din spitale, având în vedere că mulți pacienți nu mai au loc la Terapie Intensivă, secțiile fiind deja pline de bolnavi aflați în stare gravă. „Secțiile ATI sunt pline, sunt oameni care sunt consultați în ambulanță, pentru că nu este loc în spital. Situația este critică, protestele sunt în regulă, în principiu, dar nu fără purtarea măștii, nu cu punerea în pericol a celorlalți, și cu toții suntem de acord cu sloganul ”jos pandemia”, numai că singura posibilitate de a ajunge acolo este vaccinarea și protejarea. Protejarea inclusiv a oamenilor care ies la proteste, a rudelor, a apropiaților. E vorba de sănătatea fiecăruia dintre ei”, a declarat ministrul Sănătății.

Voiculescu, despre românii care s-au vaccinat

Prezent la ceremonia de aniversare a 100 de ani de la înființarea Institutului „Cantacuzino”. Ministrul a precizat că nu există facilități pentru persoanele care se vaccinează. Acesta a mai spus că vaccinarea împotriva coronavirusului este voluntară și că cine nu vrea să se imunizeze, nu va fi obligat. “Vaccinarea este voluntară. Nu se pune problema acordării unor facilităţi în acest moment. Cine vrea să se vaccineze este binevenit şi sunt vaccinuri şi vor fi în perioada următoare pentru toată lumea. Primim peste 7 milioane de vaccinuri doar în următoarele două luni.Nu o să dăm nimănui un premiu pentru că se vaccinează. Cine nu vrea să se vaccineze nu se vaccinează”, a spus Voiculescu.

Mai mult, el a precizat că nu se pune probleme despre modificarea măsurilor de protecție sanitară, pentru că ne aflăm într-o stare foarte bună. “E o discuţie la nivel internaţional. Cu siguranţă, la un moment dat, ar putea să existe o discuţie despre vaccinare, testare şi alte modalităţi de a participa la anumite activităţi în siguranţă, fie că vorbim despre restaurante, fie că vorbim despre diverse evenimente, dar nu avem în acest moment o discuţie în sensul acesta în România”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: