Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fiul lui Radu Mazăre? Răducu nu-i calcă deloc pe urme tatălui său. Cu ce se ocupă juniorul

Ce s-a ales de fiul lui Radu Mazăre? Răducu nu-i calcă deloc pe urme tatălui său. Cu ce se ocupă juniorul

GALERIE FOTO (9) Ce s-a ales de fiul lui Radu Mazăre_

Răducu Mazăre a revenit în lumea petrecerilor pe litoralul românesc. Fiul lui Radu Mazăre a fost surprins la primul party de la LOFT Mamaia din acest an. Se pare că aschia nu sare departe de trunchi, iar Răducu va călca pe urmele tatălui său.

Ce s-a ales de fiul lui Radu Mazăre? Răducu nu-i calcă deloc pe urme tatălui său. Cu ce se ocupă juniorul

Fiul lui Radu Mazăre, pare că revenit în lumea petrecerilor, după ce a fost surprins recent la o petrecere la LOFT Mamaia. Se pare că Răducu a dus dorul senzațiilor tari și distracțiilor pe litorul românesc. Acesta a fost zărit împreună cu câțiva prieteni, și cu actuala sa iubită. Deși tatăl său era nelipsit de la petreceri și de multe ori apărea în presă, Radu Mazăre Jr. este mult mai discret.

Pe tot parcursul petrecerii, tânărul a stat alături de iubita sa consumând doar câteva pahare. Acesta nu s-a făcut remarcat în niciun fel.

Ce relație are Radu Mazăre Jr. cu tatăl său

În urmă cu ceva timp, Răducu Mazăre declara într-un interviu faptul că tatăl său este exigent cu el, mai ales când făcea câte o prostie.

Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu, a făcut o şcoală militară. Mi-aduc aminte că aveam 16 ani şi a aflat tata că am fost într-un club de noapte. A doua zi m-a sunat. El voia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente. Mi-a plăcut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsă. Tot timpul mă direcţiona către o pedeapsă constructivă. (…) Mi-am spus că de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Am început împreună cu un prieten să administrăm un bar din Constanţa. Nu aveam nicio cunoştinţă despre business. Din barul ăsta am strâns 4.000 de euro într-o vară. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a spus Răducu Mazăre.

Ce s-a ales de carele alegorice ale lui Radu Mazăre

În anul 2012, toți patronii de cluburi din Mamaia erau obligați să folosească care alegorice pentru a participa cu acestea la defilările săptămânale. După demisia lui Radu Mazăre, Primăria Constanța a ridicat această obligativitate.

Se pare că mulți patroni considerau carele alegorice drept o povară inutilă. În aceste care alegorice dansau tinere dezbărcate sau purtând pantaloni din latex. Ei bine, în prezent acestea au devenit o ruină,fiind abandonate de patronii cluburilor.  În prezent, Radu Mazăre se află în închisoare pentru o condamnare de nouă ani primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: