Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley? S-a iubit cu o știristă sexy

Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley? S-a iubit cu o știristă sexy

GALERIE FOTO (10) Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley_

Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley? Piticu’ de la Simplu, pe numele său real Ionuț Dumitru s-a retras din lumea muzicii și a decis să se ocupă de cea mai mare pasiune a sa, și anume dansul. Fostul coleg al lui Smiley a devenit un familist convins, având o fiică minunată cu care se mândrește pe rețelele de socializare.

Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley? S-a iubit cu o știristă sexy

Ce s-a ales de Piticu, colegul de trupă al lui Smiley? Piticu’ făcea senzație împreună cu băieții de la trupa Simplu. În anii 2000, Smiley, CRBL, Piticu, Francezu, Omu Negru, Tazman și Bebico încingeau atmosfera ori de câte ori urcau pe scenă. De când trupa s-a desființat, Piticu, pe numele său real Ionuț Dumitru, s-a schimbat foarte mult. Acesta nu se mai implică în cariera muzicală, dar în schimb nu a renunțat la pasiunea sa pentru dans, fiind antrenor de dans pentru copii. În urmă cu șase ani, artistul a devenit tătic pentru prima oară, având o fetiță absolut minunată. Dansatorul a venit la un moment dar cu fetița sa, Dariana într-o emisiune, unde a spus că aceasta seamănă foarte mult cu mama sa, dar speră să-i fi moștenit pe el la dans.

În 2017, Piticu’ s-a căsătorit cu Dariana, cea care i-a dăruit primul său copil. La evenimentul special au participat 130 de invitați, iar în timpul căsătoriei religioase, artistul i-a transmis de mai multe ori soției sale cât de mult o iubește. „A fost o zi cam grea pana acum. Dumnezeu a fost cu noi.. dupa aceea usor usor a iesit soarele. La biserica au fost emotii. În timpul slujbei el îmi spunea te iubesc. Sperăm să iasă petrecerea aşa cum ne-am dorit noi„, au povestit Piticu’ şi Dariana.

Piticu’ a fost logodit cu Magda Palimariu

Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV, Magda Palimariu s-a despărțit de Ionuț Dumitru în urmă cu câțiva ani. Cei doi au format un cuplu aproape patru ani, iar blondina a recunoscut, la un moment dat, că relația lor s-a erodat din cauza faptului că nu mai aveau timp unul pentru celălalt. Piticu și Magda au fost logodiți, iar la un moment dat se zvonea că vor să se căsătorească, dar se pare că destinul le-a pregătit altceva celor doi.

Relația lor a luat sfârșit în 2013 din cauza faptului că petreceau din ce în ce mai puțin timp împreună. “Nu a fost un eveniment care a aparut brusc si nici nu a fost o decizie luata in pripa. Se pare ca programul incarcat pe care l-am avut atat eu, cat si Ionut, in ultimii doi ani, ne-a facut sa ne petrecem mult timp separat si, incetul cu incetul, relatia s-a erodat.Cu putin timp in urma, am avut o discutie in care am luat decizia ca e mai bine sa ne separam.Relatia s-a erodat in timp, programul incarcat nu ne mai permitea sa petrecem mult timp impreuna, astfel ca ne asteptam ca situatia sa ajunga in acest punct”, a declarat prezentatoarea Meteo la acea vreme. După câțiva ani aceasta s-a căsătorit, dar a divorțat după un an și se pare că în prezent este o femeie liberă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: