Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a descoperit în corpul persoanelor decedate din cauza noului virus. Concluzia specialiștilor

Ce s-a descoperit în corpul persoanelor decedate din cauza noului virus. Concluzia specialiștilor

GALERIE FOTO (2) corpul persoanelor decedate

În corpul persoanelor decedate din cauza coronavirusului s-au descoperit multe informații despre cum acționează noul virus. Medicii legiști au descoperit care ar putea fi primii pași în lupta contra coronavirusului.

Medicii au analizat bine, atât corpurile celor care au murit din cauza COVID-19, cât și organismul supraviețuitorilor. Astfel, ei pun cap la cap mai multe informații pentru a descoperi cine e cel mai expus în fața virusului și de produce în corp.

Ce s-a descoperit în corpul persoanelor decedate din cauza noului virus

Atât Asociația Federală a Patologilor Germani și Societatea Germană pentru Patologie încearc să examineze cât mai multe victime ale noului virus. Karl-Friedrich Bürrig este expertul care conduce analizele. Echipa sa speră să tragă concluzii care vor ajuta omenirea, notându-le într-un ”Registru german al autopsiilor COVID-19”.

Institutul Robert Koch (RKI), principala autoritate în sănătate din Germania a avut rețineri pentru a începe astfel de proceduri. La începutul pandemiei, nu se cunoșteau multe detalii, iar specialiștii se temeau că persoanele decedate ar putea fi contagioase. Apoi s-a constatat că aceste cadavre nu reprezintă niciun pericol.

Expert: ”Morții dn învață lecții pentru viață”

Klaus Püschel este de părere că doar din analiza victimelor decedate putem învăța să supraviețuim. Specialistul, cu experiență mai vastă de 30 de ani, a făcut autopsii la pacienții infectați cu HIV, înaintea de a cunoaște mai multe despre SIDA.

Püschel și echipa sa au deschis aproximativ 100 de corpuri infectate cu noul virus. Medicul consideră că au făcut deja descoperiri legate de o modalitate de vindecare a bolnavilor de coronavirus. Klaus Püschel susține că sistemul natural de apărare a organismului este responsabil în mare măsură în cazurile în care nu au fost înregistrate simptome: „Sistemul nostru imunitar este cel mai bun medicament”, notează spiegel.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: