Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a îngrășat! Actrița e de nerecunoscut cu kilogramele în plus FOTO

Ce s-a îngrășat! Actrița e de nerecunoscut cu kilogramele în plus FOTO

GALERIE FOTO (6) Jennifer Lawrence s-a ingrasat

Jennifer Lawrence a acumulat, din nou, kilograme în plus, după ce în trecut a mai avut probleme cu greutatea. Iată cum au surprins-o paparazzi, într-o rochie galbenă, mulată pe corp!

Ce s-a îngrășat! Actrița e de nerecunoscut cu kilogramele în plus FOTO

Jennifer Lawrence (30 ani) a fost surprinsă, marți, pe străzile din New Orleans, alături de soțul ei, în timp ce se îndreptau către Muzeul de Artă din zonă. Jennifer a fost fotografiată de jurnaliștii Daily Mail cu zâmbetul pe buze, dar și…cu câteva kilograme în plus, scoase în evidență de rochia galbenă și mulată pe corp, pe care o purta.

Ținuta îi scoate în evidență nu doar șoldurile proeminente, ci și burta. La o privire mai atentă, pe chipul actriței se pot observa și…fălcuțe, semne destul de clare că a luat în greutate.

 

De asemenea, Jennifer Lawrence a mai fost suprinsă și de paparazzi de la Ok Magazine USA, zilele trecute, tot într-o ipostază în care se vede cât de mult s-a îngrășat. Deși purta un tricou larg, burta nu i-a putut fi trecută cu vederea.

Sursa foto: OK Magazine USA

Deși are probleme cu kilogramele, iar frumusețea de altădată i-a cam pierit, în cei 30 de ani de carieră, Jennifer a fost desemnată cândva una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Asta pentru că, așa cum se poate vedea în galeria foto de mai sus, Jennifer avea odată o siluetă de invidiat. Totodată, în 2015 și 2015, a fost cotată drept cea mai bine plătită actriţă din lume și cea mai tânără actriţă nominalizată de 2 ori la Premiile Oscar, pentru cea mai bună actriță.

Ce spune Jennifer Lawrence despre kilogramele sale în plus

În cadrul unui interviu pentru revista Vogue, Jennifer declara: ”Dieta nu este pentru mine. Fac pilates zilnic, dar și mănânc, pentru că muncesc foarte mult. Cred că în ultima vreme acordăm prea multă atenție pierderii în greutate, ceea ce este o prostie. Este important să avem o greutate normală. Ce să facem? Să ne îmfometăm în fiecare zi, doar pentru a-i face pe alții fericiți?”, a mărturisit Jennifer Lawrence.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: