Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu Andrei Găluț. Tânărul este unicul supraviețuitor al formației ”Goodbye to Gravity”

Ce s-a întâmplat cu Andrei Găluț. Tânărul este unicul supraviețuitor al formației ”Goodbye to Gravity”

Ce s-a întâmplat cu Andrei Găluț. Tânărul este unicul supraviețuitor al formației ”Goodbye to Gravity”

Ce s-a întâmplat cu Andrei Găluț. Solistul trupei Goodbye to Gravity și singurul supraviețuitor al formației după incendiul de la Colectiv a luat o decizie radicală. 

Ce s-a întâmplat cu Andrei Găluț. Tânărul este unicul supraviețuitor al formației ”Goodbye to Gravity”

Se împlinesc 6 ani de când tragedia de la Colectiv a îngrozit România. Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity și singurul supraviețuitor al formației după incendiu, și-a pierdut colegii de trupă, dar și iubita. Artistul este în Germania acolo unde se reface. Nu vrea să mai audă de România și este decis să nu revină în țară prea curând.

Andrei Găluță se află într-un proces complex de recuperare după incendiul de la Colectiv. Artistul se află în Germania și este îngrijit așa cum merită. Nu doar fizicul a avut de suferit. Starea psihică a artistului a fost destul de șubredă, iar pierderea ființei iubite a atârnat destul de greu pentru sănătatea mintală și emoțională a artistului. Pe lângă programul de recuperare fizică, Andrei Găluță a apelat și la ajutorul unui psiholog cu care face săptămânal sedințe de terapie.

Solistul trupei Goodbye to Gravity a trecut prin 30 de operații, majoritatea dintre ele la mână, care a fost secționată în incendiu, Andrei încă nu și-a recuperat mobilitatea membrului său, potrivit impact.ro

Care este cel mai mare regret al lui Andrei Găluță

Andrei Găluță nu vrea să mai audă de România, țara care i-a răpit cele mai dragi persoane din viața lui. Și-a blamat viața, credința în bine i-a fost pusă la încercare, a judecat legile și conducerea țării în care trăiește, dar cu timpul și-a dat seama că nimeni și nimic nu-i va aduce înapoi persoanele iubite. Artistul își dorește să înceapă o nouă viață în Germania și se gândește să-și găsească un loc de muncă, potrivit impact.ro.

Regretele și resentimentele sunt mai prezente ca niciodată în sufletul artistului. Andrei Găluță este dezgustat de ceea ce se întâmplă în România, iar durerea este și mai mare atunci când se gândește că au trecut 6 ani, și probabil vor  mai trece încă pe atât,  în care nimeni nu a plătit pentru viețile pierdute și pentru suferința altor zeci de tineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: