Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat. Decizia luată în urma tragediei de la Colectiv

Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat. Decizia luată în urma tragediei de la Colectiv

GALERIE FOTO (4) Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat.

Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat. În cursul zilei de sâmbătă, autoritățile au fost chemate de urgență la clubul Expirat din Capitală, unde a izbuucnit un incendiu. Din fericire, nu există victime, iar daunele nu sunt mari. Cine este patronul clubului și ce declarații făcea după tragedia de la Colectiv?

Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat. Decizia luată în urma tragediei de la Colectiv

Cine este Andrei Șoșca, patronul clubului Expirat. Sâmbătă, mai multe echipaje de pompieri și poliție au fost chemate de urgență la clubul Expirat din Capitală. Conform primelor informații, în interior se aflau doar angajații, dar au reușit să iasă afară. Pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții clublui au declarat că incendiul s-a declanșat din cauza unei hote, și că daunele nu sunt majore.

Andrei Șoșa este patronul clubul Expirat, iar în 2015, după tragedia de la Colectiv, acesta a avut o reacție șocantă în mediul online, unde recunoștea că le-a pus viața în pericol clienților săi. Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care mărturisea că a făcut tot ce a putut pentru a ține clubul în picioare. Totodată, Șoșa recunoștea că a plătit mulți bani la stat, prin taxe. În 2015, sa- descoperit că vreme de 14 ani, clubul Expirat a funcționat pe declarații pe propria răspundere, dar nici un funcționat nu a făcut ceva pentru a se asigura că totul este în regulă. „Îmi cer scuze și imi asum,

Din 2003 am pus viața a mii de oameni în pericol. Weekend de weekend. Și câte-odata și iîn timpul săptamânii. Poate, să-mi cumpăr un G-Klasse, poate că mai mult de atât nu m-a dus capul să fac… Am terminat o facultate tehnică, aș fi putut fi un bun inginer pentru patrie… M-am eșuat în «meseria» asta de cârcimar. Mi-am asumat cunoașterea în amănunt a tuturor legilor. Chiar dacă eu ar fi trebuit, după calificarea mea să văd câți amperi sunt în tabloul de siguranțe și dacă poate să ia foc vreun cablu. Nici măcar asta n-am făcut suficient de bine. Am avut destule «avarii» electrice in ăștia 14 ani. Și mult improvizaţii…”, declara Andrei Sosa pe Facebook.

Andrei Sosa impreuna cu Adrian Rugina, decedat in incendiul de la Colectiv

Cine este patronul clubului Expirat

Grupul Expirat este un business de familie, controlat de Andrei Șoșa și soția sa, Raluca. Cei doi au deschis trei branduri cunoscute în Capitală și Vama Vechje, și anume Expirat, Pâine și Vin și Energiea. Andrei, acționar și fondar al grupului Expirat, declara în urmă cu un an că pandemia de coronavirus i-a afectat afacerea, declarând că a învățat să aibă răbdare. „Cred că anul acesta vom ajunge la nivelul din 2019, atât la număr de cli­enţi, cât şi ca afa­ceri. Anul tre­cut a cres­cut foar­te mult tu­ris­mul din timpul săp­­tă­mâ­nii, oa­me­nii nu s-au mai în­­ghesuit în week­end, toată lu­mea a vă­zut avan­ta­jele în această situa­ţie, sunt mulţi care pot lu­cra re­mote. Anul tre­cut, afa­ce­rile au scăzut cu circa 60%“, spunea Andrei Şoşa în 2020.

Se pare că în ciuda tragediei de la Colectiv, Andrei Șoșa nu a renunțat la pasiunea sa. Afaceristul are în plan dezvoltarea clubului Expirat din Vama Veche pe partea de gastronomie. Grupul Expirat s-a înființat în 2002, iar ulterior s-a extins în Capitală, unde a fost înființat și brandul Enegiea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: