Redactia.ro
Home » Sport » Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu. Cum arată Maria acum

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu. Cum arată Maria acum

GALERIE FOTO (7) Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat. După întregul eveniment, soția a luat decizia de a-l părăsi și de a-și reface viața departe de el. Ce mai face acum Maria Laura Gherman.

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu. Cum arată Maria acum

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Mihai Neșu. Fotbalistul a suferit un accident grav în timpul antrenamentului, în Olanda, în urma căruia a rămas paralizat. La câteva luni distanță, Mihai Neșu a fost părăsit de Maria, femeia cu care fusese căsătorit timp de șase ani. Aflat în scaun cu rotile, fostul fotbalist a trebuit să mai primească încă o lovitură. La acea vreme, soția acestuia a spus că nu poate rămâne cu un bărbat paralizat. Astfel, Maria a divorțat de Mihai și a revenit la numele de fată. Ulterior a plecat în America, unde locuia cu fratele său și l-a lăsat pe Mihai în grija unei alte Maria, directorul executiv al fundației lui Neșu, care colaborează de câțiva ani cu fostul fotbalist.

Maria și Mihai s-au cunoscut în 2000, iar în 2006 s-au căsătorit, iar după alți șase ani au divorțat. Fosta soție a fotbalistului și-a refăcut viața la trei ani de la divorț, alături de un afacerist din Oradea și are o viață discretă, departe de ochii prese. De asemenea, aceasta este și designer de încălțăminte.

În prezent, Neșu se ocupă de fundația sa de ajutorare a copiilor cu dizabilități. Vestea bună este faptul că acesta poate să-și miște ambele mâini, dar nu la capacitatea normală. Fostul fundaș face fizioterapie zilnic, în ciuda faptului că medicii nu i-au dat șanse de recuperare.”Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%.Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”, a spus el într-un interviu.

 

Mihai Nesu, sustinut de noua Maria

Mihai Neșu nu îi poartă pică lui Alje Schut

În 2011, viața lui Neșu avea să se schimbe radical. În urma unui antrenament de pe 10 mai 2011, Mihai Neșu care pe atunci avea 28 de ani, s-a ales cu o vertebră cervicală ruptă în urma unui duel la minge cu Alje Schut. Viața nu a fost deloc dură cu el. Fostul fotbalist a rămas paralizat, soția l-a părăsit, iar ambii părinți au decedat. Cu toate astea, Mihai nu s-a lăsat și a găsit sprijin în credință. „Credinţa şi dragostea de Dumnezeu mă fac să simt că trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, niciodată n-am fost mai fericit şi mai împlinit”, spune Mihai.

Întrebat dacă îi poartă pică lui Alje Schut, Mihai Neșu a răspuns: „Nicio clipă nu l-am urât! Nici atunci, nici acum. Am trecut peste moment. De fapt, el, săracu’, n-a avut nicio vină. Iar durerea sufletească e la el! E mai greu să înduri sufleteşte un rău pe care l-ai făcut, chiar şi involuntar, decât unul ce ţi s-a făcut”, a mărturisit Neşu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: