Redactia.ro
Home » Sport » Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist a fost părăsit de Maria

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist a fost părăsit de Maria

GALERIE FOTO (6) Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. La câteva luni după ce a suferit un accident grav, în timpului unui antrenament, Mihai Neșu a fost părăsit de soția sa, Maria, cu care era căsătorit de șase ani. Astfel, aceasta a renunțat la numele fostului soț, la cererea acestuia, și a revenit la numele de fată, locuind în prezent în Ameerica.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist a fost părăsit de Maria

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. Anul 2011 a fost unul tragic pentru fotbalistul Mihai Neșu. Acesta a suferit un accident grav, în urma căruia a rămas paralizat pe viață. După ce a fost nevoit să se obișnuiască cu noua sa viață, fostul fotbalist a primit o nouă lovitură. La noul luni după accident, Mihai Neșu a fost părăsit de Maria, femeia cu care era căsătorit de șase ani. La acea vreme, Maria declara că nu poate sta lângă un bărbat paralizat. Acum, la nouă ani de la tragicul accident, lumea se întreabă cu ce se ocupă fosta soție a lui Mihai Neșu. Acest și-a refăcut viața la trei ani de la divorț, alături de un afacerist din Oradea și are o viață ascunsă de ochii presei. Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman este designer de încălțăminte.

Accidentul grav care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu

Mihai Neșu era fotbalist la echipa de fotbal olandeză Utrech, în perioada în care a suferit un accident grav pe teren. Acesta și-a rupt vertebra cervicală. Accidentarea a avut loc pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament al echipei. Mihai s-a ciocnit de coechipierul olandez Alje Schut și a rămas întins pe gazon, acesta fiind operat de urgență. Ulterior, medicii au declarat că fotbalist are o vertebră cervicală ruptă. Astfel, viața lui Neșu s-a schimbat pentru totdeauna, acesta rămânând paralizat pentru tot restul vieții. ”Cel mai greu moment în acei patru ani a fost să accept accidentul. Să văd ce se poate face în condițiile acestea și să fiu mulțumit că viața merge mai departe. Un părinte de la Muntele Athos mi-a spus când am fost primele dăți și m-a văzut foarte trist: ‘Nu fi trist, că nu câștigi nimic!Sunt cuvinte simple, dar parcă au avut o așa putere că atunci când am plecat de la Muntele Athos mi s-a schimbat sufletul, și de fiecare dată când voiam să mă întristez parcă nu mai puteam.” a spus Neșu la un moment dat.

Acum, Neșu are un proiect ambițios. „Tu îi poți ajuta să aibă un viitor”, acesta este mesajul campaniei de strângere de fonduri susținută de Mihai Neșu. Centrul Sfântul Nectarie din Oradea al Fundației Mihai Neșu a fost înființat în iulie 2015 și este dedicat tuturor copiilor care au probleme locomotorii. „Este cel mai important lucru care îl fac în momentul de față și îmi doresc din tot sufletul să fie cât mai mulți oameni care ne susțin și să adunăm banii necesari, să începem să îl construim cât mai repede.”, a declarat Mihai Neșu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: