Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu trupurile soţilor Ceauşescu după ce au fost executaţi. Ce barbaritate s-a petrecut cu Nicolae şi Elena Ceauşescu

Ce s-a întâmplat cu trupurile soţilor Ceauşescu după ce au fost executaţi. Ce barbaritate s-a petrecut cu Nicolae şi Elena Ceauşescu

Nicolae și Elena Ceaușescu

Moartea lui Nicoale și Elenei Ceaușescu a fost un subiect delicat și încă este, chiar și la31 de ani de la Revoluție. Atunci, s-a luat decizia ca cei doi să fie executați pentru a nu mai exista nicio șansă să revină la putere, iată adevărul din spatele uciderii soților Ceaușescu.

Unde au ajuns cadavrele soților Ceaușescu după execuție

La 31 de ani de la Revoluție și de la moartea lui Nicolae Ceaușescu și a Elenei Ceaușescu, a ieșit la iveală un adevăr pe care nimeni nu îl știa. Informațiile noi îi aparțin lui Cristian Gațu, șeful dispozitivului din Ghencea.

El povestește cum acolo au sosit două elicoptere, iar în unul dintre ele se aflau președintele comunist și soția sa, Elena, lucru pe care avea să îl afle mai târziu.

În al doilea elicopter se aflau doi saci, pe care pilotul elicopterului i-a aruncat în Ghencea, în spatele terenului de fotbal.

Ce s-a petrecut cu Nicolae Ceaușescu și soția lui

“În al doilea erau doi saci. Și pilotul i-a aruncat în Ghencea, în partea din spate a terenului Steaua, unde eram pe colț cu Armata Întâia. Eu nu știam ce e acolo, în saci… Gelu Voican Voiculescu i-a cerut lui Stănculescu niște băieți să care sacii, dar să mă duc și eu cu ei. Am căutat noi ce-am căutat, n-am găsit nimic, moment în care am zis: «Lasă-i să-i mănânce ciorile!». Între timp, îi recuperase altcineva”, povestește Cristian Gațu.

Ulterior, el a aflat că era vorba despre nimeni alții decât soții Ceaușescu ce tocmai fuseseră împușcați. Cel care i-a confirmat că a fost vorba de ei a fost Victor Atanasie Stănculescu. La acel moment, povestește Cristian Gațu, el s-a bucurat.

“L-am întrebat dacă e vorba de ei… El mi-a făcut semn că da. Și m-am bucurat: bine că i-a rezolvat, bine că i-a omorât! Fapt pentru care și acum mă duc la biserică să-mi cer scuze, că n-am procedat corect. Era un val de entuziasm atunci”, a mai spus Cristian Gațu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: