Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia Lorei și a lui Dan Badea! Artista a spus totul

Ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia Lorei și a lui Dan Badea! Artista a spus totul

Ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia Lorei și a lui Dan Badea! Artista a spus totul

Ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia Lorei și a lui Dan Badea! Cei doi au divorțat în anul 2014, ajungând la concluzia că nu mai pot continua o relație care a însemnat și multe momente tensionate. 

Ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia Lorei și a lui Dan Badea! Artista a spus totul

Lora și Dan Badea au divorțat în anul 2014, cei doi ajungând la concluzia că nu mai pot continua o relație care a însemnat și multe momente tensionate. În cadrul podcastului susținut de Cătălin Măruță, cântăreața Lora și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment mai puțin plăcut din viața ei, și anume divorțul de comediantul Dan Badea. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, iar recent a vorbit despre motivele pentru care relația s-a destrămat.

Atunci, artista era jurată în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena 1, iar programul a fost foarte obositor pentru Lora, căci se filmau și 14-15 ore pe zi. Totuși, artista nu regretă nicio secundă faptul că ea și Dan Badea au divorțat, potrivit cancan.ro.

”În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată”, a declarat Lora în cadrul podcastului.

Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu

De asemenea, Lora susține faptul că a avut și ea o parte din vină. Cântăreața mărturisește faptul că divorțul a fost o alegere bună.

”Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Nu mai înțelegeam nimic și nu mă mai emoționau copiii”, a mai continuat Lora.

După mariajul eșuat cu Dan Badea, artista Lora și Ionuț Ghenu, managerul său, au devenit extrem de apropiați. În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

”Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a povestit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: