Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat între Elena Chiriac şi Emil Rengle noaptea, în pat, la Survivor 2022. Până şi Anna Lesko a atins-o mai senzual

Ce s-a întâmplat între Elena Chiriac şi Emil Rengle noaptea, în pat, la Survivor 2022. Până şi Anna Lesko a atins-o mai senzual

Elena Chiriac (20 de ani) a fost foarte populară la Survivor 2022. Nu doar în rândul telespectatorilor Pro TV, dar şi printre concurenţi. Bruneta a stârnit „valuri” şi printre bărbaţi, dar şi printre femei.

Acum, după show, au ieşit la suprafaţă detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în jungla din Republica Dominicană. Elena Chiriac a recunoscut că a dormit cu Emil Rengle la Survivor România 2022.

Au vorbit despre pisica din Londra

Elena Chiriac susține că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri la „Survivor România” și ar fi chemat-o să doarmă lângă el în baraca din junglă.

Elena Chiriac drama

Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă.

M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine. A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra”, a povestit Elena Chiriac.

Se pare însă că nu doar Emil Rengle a făcut o pasiune pentru Elena Chiriac, ci şi Anna Lesko. Cântăreaţa a atins-o pe brunetă într-un mod mai senzual.

„A fost doar o glumiță pe care oamenii au luat-o prea în serios. Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o”, a spus Elena.

Neagă relaţia cu Cucu de la „Noaptea târziu”

Cucu povestea că a avut o relație cu Elena Chiriac, însă ea neagă acest lucru. Sportiva spune că este vorba despre o neînțelegere și că au fost doar prieteni.

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022.
Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022.

Inexistentă, neînțelegere… (n.r. – așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor.

S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la UNTOLD împreună. Nu ne-am pupat”, a completat Elena Chiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: