Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Artista încearcă să transmită mesaje de dincolo

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Artista încearcă să transmită mesaje de dincolo

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Artista încearcă să transmită mesaje de dincolo

Moartea Denisei Răducu a venit ca un șoc pentru toți cei care au cunoscut-o, iar acum, artista trimite mesaje de dincolo. Ce s-a întâmplat la mormântul cântăreței cu două seri în urmă?

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Artista încearcă să transmită mesaje de dincolo

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele din România. Vocea ei a încântat mii de fani și toți îi cântau versurile melodiilor. Din nefericire, artista s-a îmbolnăvit când era încă foarte tânără și a murit. Vestea că aceasta a trecut în neființă i-a șocat pe toți, mai ales pe membrii familiei, care și acum mai suferă după moartea ei. La doar 27 de ani, aceasta s-a stins din viață, lăsând în urmă multă tristețe, suferință și lacrimi.

Familia și apropiații Denisei au fost în șoc și nici până astăzi nu pot accepta că blodina nu mai este printre ei. Cei care au cunoscut-o pe Denisa Răducu spun că tânăra tot trimite semne de pe lumea cealaltă.

”Din ziua în care fata a fost îngropată, uşa garajului în care a stat câteva ore în curtea părintească nu se mai închide, iar tatăl manelistei spune că, de fiecare dată când se duce în camera ei, simte o energie pozitivă! Mai mult, în urmă cu două seri, pe la miezul nopţii, Florin, iubitul Denisei, a simţit şi el prezenţa tinerei. Aflat în cimitir, aşa cum se întâmplă zilnic de la înmormântare încoace, exact deasupra locului de veci al cântăreţei a apărut pe cer o stea care părea să strălucească mai puternic. Imediat, bărbatul a luat totul ca pe un semn din partea celei pe care a divinizat-o până în ultima clipă. De altfel, el le-a şi spus celor care îl însoţeau în acel moment că lucrurile acestea au un sens şi Denisa, de acolo de unde este acum, parcă ar vrea să îi transmită ceva”,  au povestit oamenii din Ștefănești.

Denisa Răducu a apărut în visele unui fan

Un fan a mărturisit că Denisa Răducu i-a apărut de mai multe ori în vis. Recent, acesta a povestit că a visat-o pe Denisa Răducu în timp ce susținea un concert într-un club. Aceasta era îmbrăcată într-o rochie aurie și părea foarte fosarte veselă, motiv care l-a făcut să creadă că aceasta și-a găsit pacea și că este liniștită.

”Am visat-o pe Deny pentru a treia oară! N-am mai visat-o, din păcate, de pe 2 septembrie, atunci când în vis mi-a dat semnul că a născut un copilaş în avion. Acel semn a fost colosal, pentru că dorinţa ei cea mai mare a fost să aibă copii​ (…) Dar în visul recent, de astă noapte, eram cu Theodor şi cu alţi câţiva din grup, nu-mi aduc aminte exact, dar eram într-un club nu prea mare şi Deny cânta pe scenă şi ne zâmbea. Nu mai ţin minte exact cum era îmbrăcată, dar parcă era într-o rochie aurie (…).  Cred că v-am mai povestit de primul semn pe care l-am primit de la ea în prima săptămâna din august 2017, când într-o seară, după ce m-am rugat pentru ea, am cerut un semn oricât de mic chiar şi în vis, să ştiu că Deny este ok acolo, sus. După vreo câteva minute, când mi-am pregătit mobilul să ascult piesele ei, fără să fac nimic, instantaneu s-a derulat singură o melodie de-ale ei care se cheamă: «Când crezi iubire» ”, a povestit un fan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: