Redactia.ro
Home » Monden » Vecinii din blocul în care Denisa Răducu locuia, disperați din cauza unui ritual ciudat al familiei

Vecinii din blocul în care Denisa Răducu locuia, disperați din cauza unui ritual ciudat al familiei

Denisa Răducu și-a petrecut ultimii ani din viață într-un apartament dintr-o clădire rezidențială din Sectorul 4.
Cântăreața a ajuns să cântărească 23 kg din cauza unei boli incurabile și a murit în vara anului 2017. După moartea Denisei, familia cântăreței a închis apartamentul și totul a rămas la fel ca atunci când cântăreața locuia acolo. În plus, nu a intrat nimeni în afară de sora Denisei.

Cu toate acestea, din cauza unui doliu negru lăsat deasupra ușii apartamentului, au existat momente de tensiune între vecinii Denisei și familia cântăreței. Vecinii au sunat rudele regretatei cântărețe și i-au rugat să ia doliul de la ușă pentru că a trecut atât de mult timp de la tragicul eveniment încât nu-și mai are rostul. Ei au spus că doliul de la ușă le amintește în fiecare zi că cineva a murit în bloc și de fiecare dată când cineva vine în vizită la ei se sperie la vederea acelei bucăți de material. După mai multe apeluri insistente, tatăl Denisei a venit la București și a luat doliul de pe ușă.

Doliul a ajuns la casa părintească din Ștefănești, acolo unde există obiceiul ca doliul de pe casă să fie păstrat pe o perioadă mult mai îndelungată, până la zeci de ani după moartea proprietarului locuinței.

Sora Denisei a moștenit toată averea

În acest moment, proprietarul apartamentului din București este sora Denisei, Adelina.

Totuși, aceasta nu ia în considerare opțiunea de a vinde casa sau de a o închiria. În plus, Adelina a decis să reia construcția casei din Ștefănești, pe care Denisa a început-o. Casa se află lângă locul în care locuiește mama fetei. După ce Denisa reușea să aibă suficienți bani pentru a trăi liniștită alături de familie, aceasta voia să se întoarcă langă casa părintească. În cele din urmă, Adelina a moștenit și mașina pe care Denisa o cumpărase cu câteva luni înainte de moartea ei. Nici automobilul nu a fost vândut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: