Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș. Soțul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș. Soțul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani

GALERIE FOTO (4) Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș. Soțul regretatei artistei Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urma unui accident rutier în Spania. Recent, apropiații i-au organizat un parasatas. Destinul tragic al acestuia.

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș. Soțul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș. În urmă cu doi ani, Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident rutier în Spania, în apropiere de Valencia. Sicriul cu trupul neinsuflețit al acestuia a fost repatriat în țară. În urmă cu câteva zile, apropiații lui Cornel au făcut parastas, iar mormântul său și al soției sale a fost umbrit cu flori.

La parastas au participat mai mulți oameni apropiați familiei, printre care și Viviana Măntoiu, cea care s-a ocupat de funerariile lui Cornel Galeș. De asemenea, la eveniment a participat și impresarul Silviuu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi. Ileana Ciuculete și Cornel Galeș sunt înmormântați la Cimitirul Străulești 2.

Cornel Galeș și-a abandonat fiica

Cornel Galeș s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani într-un accident de mașină. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a avut o viață demnă de scenariul unei telenovele. Înainte de a se căsători cu interpreta de muzică populară, Cornel a avut o căsnicie cu o altă femeie, împreună cu care avea o fiică. Când a întâlnit-o pe Ileana, Cornel a uitat de soție și copil și le-a abandonat. Regretata artistă știa că bărbatul avea familie. „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine‘, povestea Ileana Ciuculete în urmă cu mai bine de zece ani.

Căsnicia lui Cornel cu Nela nu a durat prea mult, dar au avut împreună o fată, Claudia, care acum are 31 de ani. Cornel Galeș nu a avut niciodată o relație apropiată cu fiica sa, dar nici cu fosta soție. Bărbatul refuza să-i plătească pensia alimentară copilului său, iar motivul era că mama ei avea o situație financiară bună.

Când a aflat de moartea acestuia, Nela nu a fost prea afectată de acest lucru. Femeia nu poate uita faptul că bărbatul a vorbit foarte urât despre ele de-a lungul timpului. Claudia lucrează în aviație, iar în urmă cu câțiva ani s-a căsătorit si a născut primul nepot al lui Cornel Galeș.

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș s-a mutat în Spania, unde voai să înceapă o viață nouă. Bărbatul a murit pe 1 decembrie, într-un accident de mașină, iar prima persoană care a fost anunțată de decesul acestuia a fost Doina Belu, nașa lui. Spre surprinderea tuturor, acesta a lăsat un bilet înainte să moară. Nașa lui Cornel Galeș a făcut declarații halucinante despre ce s-a întâmplat cu el. ‘Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: ‘persoană de contact: nașa Doina, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. și așa a sunat poliția, printre acte, ea a crezut că e o glumă proastă, a închis telefonul. Au revenit printr-un translator și mi-au comunicat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real’, a declarat nașa lui Galeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: