Redactia.ro
Home » Monden » Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș trece printr-o adevărată dramă. „Plâng de fiecare dată când mă gândesc”

Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș trece printr-o adevărată dramă. „Plâng de fiecare dată când mă gândesc”

GALERIE FOTO (4) Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș

Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș trece printr-o adevărată dramă. Cornel Galeș s-a iubit cu Viviana Mânțoiu, mama fiicei sale adoptive, Sasha. Acesta a trecut prin momente grele care i-au lăsat răni adânci la nivel psihic. Sasha și-a pierdut copilul!

Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș trece printr-o adevărată dramă. „Plâng de fiecare dată când mă gândesc”

Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș trece printr-o adevărată dramă. Cornel Galeș a avut un sfârșit tragic în urmă cu un an, după ce a avut un accindent de mașină în Spania. Acesta avea o fiică adoptivă, Sasha, frumoasa fiică a Vivianei Mănțoiu, femeia cu care acesta s-a iubit. Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș. Sasha a trecut printr-un episod traumatizant, după ce și-a pierdut copilul. Aceasta vorbit pentru Wowbiz despre cea mai grea experiență din viața sa. ”A fost cumplit. Eram în relație de puțin timp alături de bărbatul cu care sunt și acum și… s-a întâmplat. Eram fericită, îmi doream acel copil, mă gândeam deja, făceam planuri, cum să reușesc să mă țin și de școală, de Facultatea de Drept, să învăț ca să ajung în Barou, dar să mă ocup și de copil. Eram în trei luni când s-a întâmplat…”, a declarat Sasha.

Sasha nu poate uita acest eveniment prin care a trecut, amintindu-și deseori că bebelușul din pântecul ei nu mai este. Cu toate astea, Sasha și-a pus în gând să intre la Barou și să aibă o carieră de succes, după care va încerca să își facă o familie. ”Plâng de fiecare datăcând mă gândesc. Și cred că e normal… Am simțit, efectiv, cum o bucată din mine, care, deja, în mintea mea, avea un chip, a dispărut. Norocul meu a fost că iubitul mi-a fost alături, m-a încurajat, dar tot am traume și acum. În orice caz, în acest moment, nu aș mai repeta experiența sarcinii. Mă voi ocupa întâi de carieră, să mă văd intrată în Barou, să mă văd cu toate cele puse la punct, iar apoi voi mai vorbi de copii”, a declarat fiica adoptiva a lui Cornel Galeș. Mai mult, tânăra a spus că avortul sportan i-a schimbat viața atât psihic, cât și fizic.

Cu cine se iubește Sasha

Fiica adoptivă a lui Cornel Galeș se iubește cu un bărbat mai în vârstă decât el, dar momentan a spus că nu dorește să se afișeze cu el. Mai exact, partenerul său este mai în vârstă cu 16 ani decât Sasha. ”Dar, ce voiam să adaug este faptul că, după ce foști am avut și cu care m-am afișat mai mult decât a fost cazul, nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta”, a declarat Sasha. Pe 28 noiembrie, Sasha i-a organizat tatălui său adoptiv o pomană, invitând toți apropiații. Mama sa este plecată din țară, lăsând-o pe fiica sa să se ocupe de cele tradiționale pentru regretatul Cornel Galeș.

Reamintim că tatăl său adoptiv, Cornel Galeș a fost soțul interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, care a murit la vârsta de 59 de ani de ciroză. Bărbatul a murit la doi de la moartea soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: