Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat la priveghiul mamei din Sibiu care a murit imediat după ce a născut. Tânăra s-a stins din cauza „Furiei Laptelui”

Ce s-a întâmplat la priveghiul mamei din Sibiu care a murit imediat după ce a născut. Tânăra s-a stins din cauza „Furiei Laptelui”

GALERIE FOTO (2) Betina Balteș. Foto: Facebook

Într-o dramă ce a șocat întreaga comunitate, Betina Balteș, în vârstă de doar 32 de ani, și-a găsit sfârșitul pe patul de spital din Sibiu, la doar o săptămână după ce a adus pe lume o minunată fetiță. Tânăra mamă s-a confruntat cu „furia laptelui”, o complicație postpartum, și a fost nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Cu toate eforturile depuse de medici, tragedia a lovit neașteptat, iar Betina și-a pierdut lupta pentru viață.

Imagini cutremurătoare au însoțit priveghiul Betinei, iar comunitatea s-a mobilizat pentru a sprijini familia în aceste momente grele. Betina Balteș, o femeie frumoasă și tânără din Sibiu, și-a adus pe lume copilul la o clinică privată, iar totul părea în regulă până când s-a confruntat cu complicațiile asociate alăptării. Afecțiunea cunoscută sub numele de „furia laptelui” a pus-o în dificultate, iar durerile intense au necesitat intervenția medicală imediată.

A refuzat tratamentul impus de medici

Ajunsă la spitalul din Sibiu, Betina a primit tratamentul necesar și o rețetă cu antibiotice pentru a trata această afecțiune. Cu toate acestea, dornică să-și alăpteze în continuare copilul, tânăra mamă a refuzat să urmeze întocmai tratamentul prescris. Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar a doua zi s-a văzut nevoită să revină la Urgențe.

Cu toate eforturile medicilor, Betina și-a pierdut viața, lăsând în urmă o fetiță mică, orfană de mamă, care va crește fără iubirea și îngrijirea unei mame alături. Întreaga familie este profund marcată de această pierdere tragică și este cu greu de imaginat durerea prin care trec.

Ce s-a întâmplat la priveghi

Într-un gest de solidaritate și compasiune, Biserica Baptistă Betania din Sibiu a pregătit priveghiul pentru Betina, iar zeci de persoane s-au adunat să-și ia rămas-bun de la tânăra plecată prea devreme. În loc de coroane de flori, conducerea bisericii a îndemnat comunitatea să aducă donații pentru a sprijini familia în aceste momente dificile și pentru a ajuta la organizarea înmormântării.

„În aceste clipe grele, ne rugăm pentru întărirea familiei îndurerate și ne unim în acțiuni concrete de solidaritate și susținere. Să ne arătăm atașamentul și compasiunea prin donații care să ajute familia să facă față acestei grele încercări. Dumnezeu să aducă alinare și putere în aceste momente dificile!”, au transmis reprezentanții Bisericii Baptiste Betania din Sibiu într-un mesaj emoționant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini