Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce salarii au, de fapt, angajații Facebook

Ce salarii au, de fapt, angajații Facebook

Cati bani castiga un anjagat facebook

S-a aflat cu cât sunt plătiți angajații de la cea mai mare rețea de socializare din lume. Gigantul lui Zuckerberg plătește bani mulți pe angajați. O româncă a spus prin ce experiență a trecut, fiind în ipostaza de angajat.

Câți bani primesc angajații Facebook

De-a lungul timpului, rețeaua de socializare a avut parte de mai multe scandaluri. În ciuda acestui fapt, compania nu duce lipsă de cereri de angajare. Salariu mediu al unui angajat din regiunea Bay Area ajunge până la 240.000 de dolari pe an, informează Fast Company.

Pe când salariul unui administrator este cuprins între 55.000 – 65.000 de dolari pe an, plus mese gratuite în timpul programului. Salariul mediu oferit de Facebook e unul dintre cele mai mari oferite de companiile tehnologice din zona Bay Area (San Francisco, Silicon Valley etc).

Cum te poți angaja la Facebook

O fostă angajată de la Facebook a dat cărțile pe față. Jobul ei era să selecteze linkurile care urmau să apară în Trending Box, o secțiune din partea dreapta a paginii unui utilizator, care afișează titluri ce ar putea fi de interes pentru acesta.

Tânăra a precizat, pentru The Guardian, că echipa Trending Box era extraordinar de talentată, însă mediul profesional în care lucra nu era deloc confortabil, din cauza managementului defectuos de la Facebook, în combinație cu intimidare, favoritism și sexism. Fosta angajată a menționat că în decurs de patru ani în jur de 15 angajați de la departamentul Treding și-au dat emisa din cauza condițiilor.

„Angajații cu care am lucrat erau nervoși, deprimați și li se închidea gura, mai ales femeilor”, a menționat ea.

În contextual pandemiei, Zuckerberg a decis să își lase angajații să lucreze de acasă. Celor care au demonstrat performante bune și sunt capabili sa lucreze de la distanta li se poate permite acest lucru permanent. Facebook a spus deja ca marea majoritate a personalului poate lucra de acasă pana la sfârșitul acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: