Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu are Mihai Gâdea. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce salariu are Mihai Gâdea. Nu o să-ți vină să crezi!

Mihai Gâdea a părăsit emisiunea _Sinteza zilei_ în direct

Ce salariu are Mihai Gâdea. Realizatorul ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, se bucură de un salariu pe măsura audienței emisiunii sale. El este unul dintre cel mai bine plătiți jurnaliști din țară.

Ce salariu are Mihai Gâdea. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce salariu are Mihai Gâdea. De mai bine de un deceniu Mihai Gâdea este realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3. Salariul său este unul pe măsura experienței sale și audienței aduse postului. Conform bugetul.ro, Mihai Gâdea încasează lunar de la Antena 3 suma de 15.000 de euro.

Mihai Gâdea, colaborare cu CNN

Antena 3 a devenit din 2020 partener cu postul internațional CNN, care va produce știri pentru postul de televiziune. Cu siguranță salariul lui Mihai Gâdea s-a mai majorat, odată cu acest proiect.

„Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour » atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International. În plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie. Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O Antena 3″, este comunicatul Antena 3.

Mihai Gâdea a primit oferte de a lucra în afara țării

Mihai Gâdea a mărturisit într-un interiviu că a primti multe oferte de a lucra în străinătate ca jurnalist, dar a refuzat.

„Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în acești ani. Cred că și ceilalți jurnaliști de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internațională. Jurnaliștii din România sunt foarte apreciați în afară. Poate nu știați, dar EuroNews este condus de doi români. (…) Sunt jurnaliști români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti și Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara țării”,  a spus jurnalistul într-un interviu din 2017.

Pe Mihai Gâdea nu-l interesează partea financiară

Partea financiară nu este cea mai importantă pentru Mihai Gâdea. Totodată, el consideră postul Antena 3 precum ”acasă” și de aceea nu l-ar putea părăsi vreodată.

”Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul „a avea” nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt niște jurnaliști care au convingeri puternice și, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică și acest lucru este greu de găsit. Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democrația din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm și pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine”, a mai zis jurnalistul.

Ce salariu are Andreea Esca

Cei de la bugetul.ro au dezvăluit și salariul primit de Andreea Esca,din partea PROTV, mai ales că sunt speculații de ani buni pe această temă. Andreea Esca ar primi 5.000 de euro/lună. Andreea Esca spune că nu este preocupată de bani, deoarece face totul din plăcere și emoție. Prezentatoare a declarat că poate supraviețui și cu bani puțini.

”Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a declarat Esca, recent, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: