Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil

Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil

Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil

Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil. Corporația multinațională energetică rusă a intrat pe piața din România în 1998. Lukoil a cumpărat 51% a rafinăriei Petrol Ploiești. Dacă vrei să faci parte din echipa companiei, trebuie să știi că salariul nu este deloc de neglijat. Iată ce salarii sunt la Lukoil!

Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil

Ce salariu are un angajat la benzinăriile Lukoil. Compania petrolieră Lukoil este specializată în producția, transportl, extracția și vânzarea de petrol, gaze naturale și produse petroliere. Corporația multinațională energetică are sediul la Moscova, Rusia. Acesta are filiare în peste 28 de țări din întreaga lume, printre care și România. Dacă vrei să știi ce salariu câștigă un angajat al companiei Lukoil, trebuie să știi că acesta nu este de neglijat.

Salariile angajaților de la Lukoil, de la noi din țară, variază în funcție de postul ocupat, de volumul de muncă depus, dar și de vechimea angajaților, dar și de vechimea acestora. În urmă cu trei ani, un angajat la benzinăria Lukoil din Târgoviște, cu program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani pe funcția de vânzător casier, primea un salariu net lunar de 1.250 de lei. La acesta se adauga și tichetele de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Potrivit site-ului undelucrăm.ro, un angajat la benzinăria Lukoil din Târgu Frumos, angajat cu program de lucru full-time, cu experiență de mai puțin de un an pe funcția de casier, încasa în 2018 un salariu net lunar de 1.800 de lei. De asemenea, un angajat la benzinăria Lukoil din Târgu Frumos, angajat part-time, în funcția de casier și lucrător comercial, încasa un salariu net lunar de 1.450 de lei. Un angajat al companiei Lukoil din Chitila, angajat cu program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 6 ani în funcția de casier, încasa un salariu net lunar de 1.250 de lei.

Un angajat la benzinăria Lukoil din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de casier și lucrător comercial, încasa un salariu net lunar de 1.150 de lei. În 2021, un angajar la benzinăria Lukoil din Covasna, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență de 4 ani pe funcția de vânzător librărie, încasa un salariu de 2.450 de lei, plus bonusuri în valoare de 350 de lei pe lună, precum și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar. Un șef de echipă angajat la compania petrolieră Lukoil primește un salariu de 3.300 net lunar, plus alte bonusuri.

Lukoil a cumpărat compania Nelson din Kazahstan

Lukoil are peste 150.000 de angajați în întreaga lume. Compania petrolieră asigură aproximativ 20% din producția de țiței rusească, iar la nivel global reprezintă aproximativ 2% din producția totală mondială. Rețeaua de stații pentru vânzarea a produselor petroliere include 4.076 stații în Rusia și în alte țări, dintre care 1.691 stații în Rusia și 2.385 stații în Europa și Statele Unite ale Americii.

Lukoil deține o rafinărie la Burgas, având fiecare o capacitate totală de rafinărie de 200.000 de barili pe zi. În 2013, compania a vândut rafinaria din Odessa către Vetek Group. Ulterior a cumpărat compania petrolieră Nelson din Kazahstan, care a costat două milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: