Redactia.ro
Home » Monden » Ce scria în mesajul pe care l-a scris Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, înainte să moară

Ce scria în mesajul pe care l-a scris Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, înainte să moară

Dispariția lui Cornel Galeș a fost fulgerătoare, pe șosele Spaniei, în urma unui accident rutier, în 2019. Cea care i-a fost alături până la momentul accidentului a fost Vivi.

Nașa lui Galeș, Doina Belu a spus că acesta a avut o presimțire a devastorului sfârșit, într-un bilet lăsat în bucătărie, înainte de a pleca.

A lăsat un bilet în bucătărie

Am aflat că au fost trei persoane în mașină, Cornel care a murit, un alt bărbat care se află în comă și o a treia persoană care este de negăsit. Nimeni nu știe unde este. Poliția nu vrea să ofere momentan prea multe detalii, este un caz în cercetare. Nu pot da însă de fratele lui Cornel și fiica lui, nu știu dacă ei au aflat de accident”, a declarat Doina Belu.

Ce scria în acel bilet?Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: persoană de contact: nașa Doina, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a declarat Doina Belu, naşa lui Cornel Galeş.

Moartea lui Galeş, învăluită în mister

Cornel Galeș a încetat din viață în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Spania, însă moartea fostului soț al Ilenei Ciuculete lasă în urmă foarte multe semne de întrebare.

Nu sunt cunoscute, încă, toate circumstanțele care au dus la o asemenea nenorocire, iar noile informații apărute fac ca această anchetă să devină și mai complicată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: