Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu averea Denisei Manelista, la patru ani de la moartea sa

Ce se întâmplă cu averea Denisei Manelista, la patru ani de la moartea sa

Ce se întâmplă cu averea Denisei Manelista, la patru ani de la moartea sa. Familia artistei a primit o nouă lovitură, după ce magistrații au luat o nouă decizie în acest caz.

Ce se întâmplă cu averea Denisei Manelista

Ce se întâmplă cu averea Denisei Manelista. Au trecut patru ani de când Denisa Răducu a murit, iar familia acesteia încă nu are liniște. Ultima decizie a magistraților în acest caz nu a fost deloc favorabilă, transmite Spynews.

Familia cântăreței se luptă pentru a intra în posesia averii Denisei, mai exact, câștigurile din drepturile de autor ale pieselor ei, după ce aceasta s-a stins din viață la doar 27 de ani. Magistrații au anunțat că procesul ar mai dura încă cinci-șase ani, iar tatăl artistei s-a declarat foarte deranjat de acest lucru.

Într-un interviu mai vechi, tatăl Denisei, Emilian Răducu, spunea că familia lor nu vrea să beneficieze de banii cântăreței, ci doar să se facă dreptate în privința celor care câștigă acum de pe drepturile de autor ale Denisei Răducu, și care nu ar avea niciun document care să poată demonstra că veniturile le revin lor.

Denisa Raducu, cantareata de manele, a murit la 27 de ani. Tanara va fi inmormantata marti, in orasul natal - Stirileprotv.ro

”Nimeni nu știe nimic. Ce pot să vă spun este că le-a cerut acestor persoane care s-au folosit de munca fiicei mele, niște probe, niște acte, niște dovezi. Ei nu au nimic, nici nu se prezintă de câte ori au fost invitați să se prezinte, nu s-a prezentat nici unul dintre el și nu au nici un document, deși spun ei că și ei au drepturi, dar pe lângă faptul că, hai să zicem că au și ei dreptul, dar numai eu au drepturi? Noi de ce nu am avut, nu noi în persoană și nu vreau să fiu rău cu nimeni sau să se interpreteze că noi am vrea să beneficiem de niște sume de bani sau mai știu eu ce”, declara tatăl artistei în urmă cu ceva timp.

Denisa Manelista, hărţuită şi în mormânt de cei care au lăsat-o fără bani de tratament! – Romaniinostri.ro

Foto: Denisa, cu câteva zile înainte de a muri

Emilian Răducu: ”I-a cumpărat mașină fiului său cu banii ăia”

Emilian Răducu îl acuză pe fostul impresar al Denisei că i-a vândut melodiile cântăreței, fără să se consulte cu familia acesteia. Mai exact, 12 piese ar fi la număr, din care impresarul ar fi câștigat 25.000 de euro, bani cu care i-a cumpărat o mașină de lux fiului său.

”Nu știu nici eu când se va termina și când se va lua o decizie. Nu numai impresarul a vândut, au vândut toți care au putut. Deci toți care au putut să beneficieze și care au putut să vândă din piesele și din melodiile ei, au vândut fără niciun fel de teamă și fără nicio frică de nimeni. Ultima dată fiica mea mi-a spus, că a luat legătura cu o persoană care a cumpărat de la Dovleac Liviu. Deci, 12 piese pe care el a primit în jur de 25.000 de euro. I-a cumpărat mașină fiului său cu banii ăia”, a mai adăugat bărbatul.

Denisa Răducu a murit, în luna iulie, 2017, la ea acasă, din cauza unui carcinom hepatocelular. Avea doar 27 de ani. În ultimele sale clipe din viață, artista era optimistă și credea că-și va putea reveni.

“O sa ma vindec, o sa vedeti ca ma fac bine. Va fi bine!”, spunea ea tuturor.

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Gestul emoționant făcut acum - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: