Redactia.ro
Home » Știri » Soțul Tatianei Marcoianu a fost obsedat de Denisa Manelista! ”Plângea la toate melodiile”

Soțul Tatianei Marcoianu a fost obsedat de Denisa Manelista! ”Plângea la toate melodiile”

GALERIE FOTO (2)

Soțul Tatianei Marcoianu a fost obsedat de Denisa Manelista! Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că soțul ei a suferit cumplit după moartea artistei. 

Soțul Tatianei Marcoianu a fost obsedat de Denisa Manelista

Nicolae, soțul cântăreței de muzică populară, Tatiana Marcoianu, a murit pe 1 ianuarie, iar acum artista a făcut dezvăluiri șocante despre obsesia acestuia pentru Denisa Răducu. Bărbatul asculta muzica ei și citea despre ea pe internet, potrivit cancan.ro.

Nicolae a murit pe 1 ianuarie, chiar în ziua în care împlinea 50 de ani. Acesta aflase cu șase luni în urmă că suferea de ciroză, iar boala avansase deja prea rapid, șansele la viață fiind minime. Soția acestuia, artista Tatiana Marcoianu a povestit despre obsesia ciudată din ultima perioadă de viață a soțului ei, în legătură cu Danisa Manelista, cântăreața care a murit în în anul 2017 de cancer hepatic.

”Mă întorsesem într-o noapte de la un eveniment, acum o lună și ceva, și l-am găsit ascultând muzică. Printre altele, asculta tot felul de melodii cu Denisa. La un moment dat, a dat cu pumnul în masă și a zis: ”Doamne, de ce ai murit tu, trebuia să mor eu”! Atunci l-am rugat să oprească muzica, mi-am dat seama că suferă. Efectiv plângea la toate melodiile pe care le auzea”, a dezvăluit Tatiana Marcoianu.

Moartea Denisei Răducu a fost un șoc

Denisa Răducu a aflat că suferă de o formă gravă de hepatită tot cu o jumătate de an înainte să moară. Și în cazul ei, boala a avansat rapid și nu i-a dat nici o șansă tinerei interprete. Aceasta a încetat din viață la doar 27 de ani.

Cântăreața ajunsese să aibă doar 23 de kilograme și vomita, regulat, cantități semnificative de sânge, așa cum s-a întâmplat și în ultimele zile din viața sa. După un astfel de episod, artista a intrat în comă. În ziua când a murit, familia a chemat ambulanța, ea a fost găsită în stop cardio-respirator, iar personalul medical nu a făcut decât să constate decesul, după o manevră de resuscitare rămasă fără rezultat.

Cu câteva ore înainte, artista a apucat să rostească doar câteva cuvinte, în prezența celor apropiați, care o vegheau. “Vă iubesc pe toți”, le-a spus aceasta.

Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Cu sprijinul familiei, Denisa a mers și la o clinic de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge.

Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. chiar și așa, corpul slăbit al manelistei nu a putut face față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: