Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

GALERIE FOTO (4) Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

Dragoș Dolănescu, fiul regetatului artist Ion Dolănescu, a făcut un anunț trist în legătură cu conacul cântărețului, pe care îl moștenise după moartea tatăul său. Se pare că acesta a laut deja decizie de a-l vinde. 

Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

Dragoș Dolănescu a moștenit conacul tatălui său de la Sinaia în 2017, după un lung proces cu fratele său, Ionuț Dolănescu. Acum, bărbatul a ales să pună la vânzare casa de vacanță de la munte, asta pentru că el nu se află în țară pentru a avea grijă de ea.

Ion Dolănescu a încetat din viață în urmă cu 12 ani, în urma unui infarct. Cei doi fii ai săi, Dragoș și Ionuț s-au luptat 8 ani pe moștenirea de 1 milion de euro a tatălui lor. La finalul procesului, casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, de peste 250.000 de euro, a primit-o Dragoş.

De asemenea, ei au mai avut de împărțit casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, și câteva terenuri în Tunari, evaluate la suma de 61.000 de euro. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

Ionuț s-a mutat cu soția și cu cei 3 copii ai lor în casa din Strada Caimatei, unde a trăit Ion Dolănescu, iată că Dragoș nu a dormit nici măcar o noapte în vila din Sinaia unde, odinioară, celebrul lui tată organiza petreceri cu prietenii.

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Se pare că Dragoș a găsit deja un cumpărator. După spusele acestuia, este vorba despre un român stabilit în America, care era fanul tatălui săi.

”Este vorba despre un român stabilit în America, el dorește să o cumpere. Este foarte încântat de imobilul cu 15 camere și grădină, cu atât mai mult cu cât a îndrăgit și muzica tatălui meu. O să o vând cu 500.000 de euro, este foarte spațioasă, se poate transforma într-un han”, a mai declarat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

Dragoș Dolănescu s-a stabilit în Costa Rica

Dragoș Dolănescu s-a stabilit în Costa Rica, unde speră ca într-o bună zi, să ajungă președintele țării. Acesta este deja un politian cunoscut în această țară, dar cu toate acestea, nu deține acolo o casă proprietate personală.

Ce se întâmplă cu conacul lui Ion Dolănescu? Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul

”Locuiesc cu chirie, cu soția și cu băieții mei, Ion și Darius. Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case și celor trei copii ai mei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai adăugat Dragoș, pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: