Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ion Dolănescu, Dragoș, vrea să devină președinte. În ce țară va candida

Fiul lui Ion Dolănescu, Dragoș, vrea să devină președinte. În ce țară va candida

Dragoş Dolănescu Valenciano, fiul cel mic al regretatului cântăreţ de muzică populară, Ion Dolănescu, vrea să ajungă președinte. Iată în ce țară vrea să-și depună candidatura!

Fiul lui Ion Dolănescu, Dragoș, vrea să devină președinte. În ce țară și-a depus candidatura

Dragoş Dolănescu Valenciano, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2022, din Costa Rica. Pentru a face acest pas, Dragoș și-a înființat un nou partid, ”Costa Rica Justa”. A ajuns o persoană cunoscută în Costa Rica și vrea să-i ducă numele mai departe cu mândrie tatălui său decedat.

„Tricolorul românesc a rămas ca simbol al vechiului partid fondat de mine. Noul partid pe care l-am înființat este tot de dreapta și se numește ”Costa Rica Justa”. Iar sigla noului partid este în culori vii, pe o linie cu o grafică modernă. Îmi doresc o țară democratică în care să lupt pentru drepturile oamenilor, pentru toate categoriile, inclusiv pentru săraci. M-am implicat în numeroase activități caritabile, dar nu numai. Sper ca tatăl meu să fie mândru de mine, de acolo, de unde este. Am reușit să devin cunoscut în Costa Rica. Și, chiar dacă nu am moștenit talentul muzical de la tata, am luat spiritul civic și politic și o să-i port numele cu cinste peste tot pe unde ajung”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, împotriva comunismului

Dragoș este un militant anti-comunism în Cuba și în Costa Rica. A atras de-a lungul timpul atenția autorităților prin atitudinea sa contra.

„Totul a început la Miami, când am fost desemnat secretar general al unei organizații politice a țărilor din America Latină. Atunci am criticat conducerea din Cuba. Și cred că atitudinea mea împotriva regimului comunist a înfuriat autoritățile cubaneze. I-am criticat, pentru că ei sunt la putere de 62 de ani în această țară și, de-a lungul timpului, autoritățile au executat zeci de mii de țărani, care nu doreau să-și dea pământul. Și mai spun că ei trăiesc într-o țară democratică, pentru că fac alegeri.Dar ce alegeri fac cu un singur partid? În Cuba comunismul e singura opțiune, cu un singur partid! La fel se întâmplă și în Venezuela și în Nicaragua. Acum să vedem unde au ajuns acum aceste țări, la ce nivel de sărăcie?! Oamenii pleacă din aceste țări sărace ”democratice”.Dacă cineva comentează ceva, îi bagă la pușcărie. Ce democrație este aceasta? Și în Venezuela am făcut declarații anticomuniste. Sunt anticomunist? Nu mai pot să dorm, ce să spun! O să trebuiască să învăț să trăiesc de acum și fără viza de Cuba. Uite de ce nu am dormit azi-noapte!”, a completat Dragoș Dolănescu pentru sursa citată.

Dragoș Dolănescu are domiciliu de mai mulți ani în Costa Rica. În anul 2018 s-a înscris în Partidul Republican aici și a pledat pentru oamenii săraci. Ulterior, a ajuns deputat în Parlamentul din Costa Rica, candidând în zona din Alajuela. Încă de pe atunci și-a manifestat dorința de a candida la președinție.

”Costa Rica este o tara cu o lunga istorie democratica, peste trei ani împlinim 200 de ani de viata democratica, este una dintre cele mai vechi si atunci traditia democratica e foarte mare, se face o mare petrecere nationala în ziua alegerilor, pentru mine, a fost o mandrie sa vad atat de multe steaguri cu tricolorul romanesc în Costa Rica, nu am obtinut presedintie, cum as fi dorit si cum s-a facut efortul, dar speram ca-n 2022, la urmatoarele alegeri, sa ajungem la presedintie”, declarar atunci Dragoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: