Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă, de fapt, atunci când este solstiţiu de iarnă şi cum sunt afectate zodiile

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când este solstiţiu de iarnă şi cum sunt afectate zodiile

solstiţiu de iarnă

Solstițiul de iarnă 2020. În curând va avea loc solstițiul de iarnă, când vom avea parte de cea mai scurtă zi din an. Tot în această zi are loc un alt fenomen extrem de rar, numit „Marea conjuncție” dintre Saturn și Jupiter.

Când are loc solstițiul de iarnă 2020. Data exactă transmisă de astronomi

În această iarnă, solstițiul va avea loc pe data de 21 decembrie. Atunci vom avea parte de cea mai scurtă zi din an, iar schimbările vor fi majore, inclusiv pentru zodii.

„Cele mai mari planete din sistemul solar se vor afla foarte aproape aparent una de alta, atât de aproape încât vor părea un astru dublu”, potrivit Observatorul Astronomic București.

Tot la această dată, după cum arartă specialiștii, va avea loc și „Marea conjuncție” dintre Saturn și Jupiter, un eveniment foarte rar, care va mai avea loc în 2040.

„Cele două planete aproape că nu se vor putea distinge una față de cealaltă, iar prin telescop vom putea vedea în același câmp și inelele lui Saturn și benzile de nori ale lui Jupiter, împreună cu sistemele de sateliți ai planetelor. Dacă ar fi să puteți obseva cerul doar o noapte în 2020, alegeți noaptea de 21 decembrie!” a mai transmis Observatorul Astronomic București.

Cum sunt afectate zodiile de solstițiul de iarnă

Solstițiul de iarnă ne afectează în multe feluri și inclusiv semnele zodiacale trec prin schimbări din cauza acestui fenomen. Astfel, cele mai afectate semne sunt Săgetătorii, Leii și Peștii, care nu se vor simți deloc în largul lor în perioada cu pricina.

Nu au stare efectiv, nu le stă mintea la ce au de făcut, nu se pot concentra și, mai rău, nu sunt deloc atenți la ceea ce spun. Așadar, se pot isca conflicte care pot degenera ușor, dacă nu sunt oameni care să le aplaneze.

Săgetătorii se simt lăsați pe dinafară, Leii au numai nemulțumiri față de locul lor de muncă, iar Peștii trec printr-o criză de personalitate.

Partea bună, însă, este că solstițiul durează numai o zi, iar apoi lucrurile vor deveni la normal. Fericiții zodiacului în acest sens sunt Fecioarele, Capricornii și Balanțele, care au o șansă specială de a face ceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: