Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci ceapă roşie cu miere. Efectele miraculoase le vei resimţi imediat

Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci ceapă roşie cu miere. Efectele miraculoase le vei resimţi imediat

Nutriţioniştii, terapeuţii şi chiar unii medici recomandă un „leac băbesc”, care a făcut mult bine mai multor bolnavi. Trebuie doar să amesteci ceapă roşie cu miere, apoi să bei. Vei vedea că efectul este miraculos.

Ceapa conține potasiu, magneziu, seleniu, vitamina C, vitamina B, acid folic și fibre, elemente extrem de importante pentru sistemul imunitar. De asemenea, specialiştii au descoperit că ceapa este un diuretic excelent, care favorizează eliminarea unei cantităţi importante de sodiu din organism.

Scapi de tusea persistentă

Poţi prepara un leac pe cât simplu, dar eficient: amesteci cinci linguriţe de suc de ceapă cu opt linguriţe de miere. Leacul îl consumi în trei reprize, timp de cinci zile. Vei vedea că accesele de tuse încetează şi elimini secreţiile acumulate.

Este şi un bun antibiotic. Tinctura de ceapă se prepară din 500 g de ceapă, care se pun la macerat în 500 ml alcool de 40 de grade. După 10 zile, lichidul se filtrează.

Leacul, cu proprietăţi antibiotice, se administrează de trei ori pe zi (câte 30 de picături) în tratamentul arteritei, al bolilor interne din sfera aparatului respirator şi al bolilor de piele. În acest ultim caz, leacul se aplică pe pielea unsă înainte cu cremă de gălbenele.

Scapi şi de varice

Decenii la rândul, ”boala venelor umflate”, varicele, a făcut mii de victime în rândul bărbaților și femeilor. Există dovezi certe că, multă vreme, chinuitoarele dureri puteau fi liniștite doar cu ajutorul bisturiului. În timp, medicina alopată a căutat soluții mai blânde pentru cumplita boală și a găsit ajutor în natură, mai precis în banala ceapă roșie.

Preocupată de efectele acestei boli severe, medicina tradițională a lansat un remediu naturist cu ajutorul căruia varicele „se topesc”: este vorba despre ceapa roșie. Folosită ca ingredient în acest tratament, ceapa roșie a fost folosită de chinezi timp de secole, deoarece leguma reduce și riscul bolilor cardiovasculare și al cancerului.

Pentru varice, tratamentul cu ceapă roșie durează o lună şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar.

Vindecă arsuri

Pasta de ceapă cu un pic de miere vindecă inclusiv arsuri. M-am ars la un deget când am vrut să ridic o oală de pe foc. Am băgat degetul într-un borcănel cu miere imediat şi m-a durat aproximativ cinci minute. Însă, s-a vindecat instantaneu”, a spus un bioenergoterapeut.

Ceapa este o sursă importantă de vitamina C, care ajută la combaterea formarii radicalilor liberi, ce sunt inclusi pe lista cauzelor apariției cancerului. Ceapa este un aliment nutritiv dens, iar asta înseamnă că este saracă în calorii, dar bogată în substanțe nutritive benefice, precum vitamine, minerale si antioxidanți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: