Redactia.ro
Home » Homepage » Ce se întâmplă zilnic la mormântul Iuliei, femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi

Ce se întâmplă zilnic la mormântul Iuliei, femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi

Ce se întâmplă zilnic la mormântul Iuliei, femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi

Ce se întâmplă zilnic la mormântul Iuliei, femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi. La începutul lunii mai, o tragedie avea să șocheze o țară întreagă. Iuliana și-a pus capăt zilelor împreună cu cei doi copii ai săi. Femeia și-a luat cei doi copii și s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timișoara. Ce se întâmplă zilnic la mormântul celor trei.

Ce se întâmplă zilnic la mormântul Iuliei, femeia care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi

Cazul Iulianei avea să înspăimânte o țară întreagă. În luna mai a acestui an, Iulia, în vârstă de 33 de ani și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii ai ei, o fată și un băiat. Femeia și-a luat copiii în brațe și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Aceasta a fost înmormântată în același sicriu cu cei doi copii ai săi. A trecut o lună de la moartea tragică a acestor, iar familia este îndurerată. Înmormântarea Iuliei și a celor doi copii ai ei a rămas până și în amintirea celor care lucrează la cimitirul unde au fost îngropați.

Unul dintre muncitori nu poate uita durerea pe care familia celor trei au simțit-o când i-a condus pe ultimul drum. Acesta a mărturisit că o femeie merge zilnic la mormântul celor trei. ”Aoleu! Nu-mi aduceți aminte. A fost groaznic. Rar am văzut atâta durere. Îi văd și acum, aproape în fiecare zi, cum vin la mormânt. Rude și familia vin! E o femeie care vine aproape în fiecare zi și aprinde candele acolo”, spune muncitorul, potrivit cancan.ro.

Tatăl celor doi copii dorește să facă o criptă pentru aceștia, având în vedere că Iuliana și micuții sunt înmormântați într-o criptă donată. „Străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mormânt. Bunica vine, tatăl copiilor vine și el. Chiar am vorbit astăzi cu el, că vrea să refacă mormântul, să facă o criptă nouă. Acolo a fost o familie de nemți, care sunt plecați și au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunăvoința să le-o dea lor, având în vedere cazul care a fost și cu copii. Dar tatăl vrea să o refacă și să facă o criptă nouă acolo”, spune administratorul cimitirului, arată Gândul.ro.

Iuliana și copiii săi au fost îngropați în același sicriu

Tânăra de 33 de ani a fost înmormântată în același sicriu cu cei doi copii ai săi. Acestă decizie a fost luată de familia acestora, dar pentru preoți s-au declarat surprinși de acest lucru. Aceștia au declarat că nu s-au mai confruntat cu așa ceva până acum. Biserica Ortodoxă Română are reguli speciale de înmormântare, iar pentru cei mici ar fi trebuit să țină o slujbă normală.

Sinuciderea este considerată un păcat foarte grav, deoarece persoanele care aleg să facă acest lucru au renunțat la credință. Iuliana și copiii ei au fost înmormântați într-un cimitir din Timișoara, iar slujba s-a ținut în afara bisericii. Familia tinerei nu își poate explica de ce aceasta a decis să recurgă la un asemenea gest.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: