Redactia.ro
Home » Sport » Ce soție frumoasă a avut fotbalistul Adi Popa, zis Motoretă! Vezi cine a înlocuit-o

Ce soție frumoasă a avut fotbalistul Adi Popa, zis Motoretă! Vezi cine a înlocuit-o

GALERIE FOTO (7)

Fotbalistul Adi Popa, ex-FCSB, este deja în “Liga” fotbaliștilor cu soții frumoase. “Motoreta”, cum mai este poreclit fotbalistul datorită calităților sale tehnice și de viteză, s-a căsătorit cu frumoasa Adelina în 2016, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Cunoscut pentru viața liniștită de fotbalist pe care o duce, fostul atacant de la FCSB avea toate motivele să se laude cu soția sa. Frumoasa Adelina însă nu mai este de actualitate și asta pentru că a fost înlocuită cu un fotomodel de doar 24 de ani. Madalina este cea care a înlocuit-o pe Adelina în așternuturi. Frumoasa brunetă, cu 8 ani mai tânără ca Adi Popa are un trup de invidiat, semn că fotbalistul rămâne fidel dorințelor și placerilor personale.

S-a întors la FCSB de dragul noii sale iubite

Adi Popa “Motoreta” a revenit la FCSB in 2019, clubul unde a avut parte de cele mai frumoase experiențe, și cu gândul de a fi mai aproape de noua sa iubită, Madalina. Astfel că, la prezentarea oficială a fotbalistului, aceasta a postat o captură tv pe rețelele de socializare în care îi ura mult succes.

“Motoreta” și Madalina au fost într-o vacanță exotică

Noul cuplu trăiește deja o frumoasă poveste de dragoste, iar tinerii au reușit să se bucure și de o vacanță exotică, într-o destinație ferită de ochii lumii. Adi Popa nu a scapăt-o din ochi pe iubita sa, pe care a fotografiat-o în diferite ipostaze. Adi Popa “Motoreta” a revenit la FCSB in 2019, clubul unde a avut parte de cele mai frumoase experiențe, și cu gândul de a fi mai aproape de noua sa iubită, Madalina.

Adi Popa a castigat 3 titluri de campion cu FC Steaua București

Adi Popa se mândeste cu cele 3 titluri de campion al României, în echipa Stelei, actuala FCSB, plus o cupa a României, câștigată în sezonul 2014-2015. În plus, “Motoreta” a mai trecut și pe la Reading din prima ligă britanică, însă, cum nu a performat, acesta a fost nevoit să se întoarcă în Romania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: