Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Simona Halep despre a treia doză de vaccin! Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor

Ce spune Simona Halep despre a treia doză de vaccin! Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor

Ce spune Simona Halep despre a treia doză de vaccin! Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor

Ce spune Simona Halep despre a treia doză de vaccin! Primăvara trecută, jucătoarea de tenis s-a vaccinat pentru prima oară cu serul Pfizer.

Ce spune Simona Halep despre a treia doză de vaccin! Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor

Jucătoarea de tenis a mărturisit că se va vaccina cu a treia doză anti-COVID-19. Ea va merge să se vaccineze după ce va termina turneele din Moscova și Cluj-Napoca, programate în această lună. Primăvara trecută, jucătoarea de tenis s-a vaccinat pentru prima oară cu serul Pfizer. Ea recomandă tuturor românilor să se vaccineze.

„Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele”, a declarat Simona Halep.

Mai mult, ea a fost întrebată dacă este îngrijorată cu privire la evoluția cazurilor de COVID-19. Sportiva a răspuns că îi pare rău și a povestit și despre cât de greu este să evoluezi la Indian Wells.

„Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează. A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente”, a adăugat Simona Halep.

Simona Halep recomandă tuturor românilor să se vaccineze, deoarece vaccinul ne protejează împotriva virusului COVID-19.

Simona Halep a răbufnit în fața tuturor. Aceasta a avut o ieșire nervoasă pe teren

Simona Halep a avut un meci de coșmar cu Aliaksandra Sasnovich, cedat în turul trei la Indian Wells cu scorul de 5-7, 4-6. După ce a dat cu racheta de pământ și a gesticulat în câteva rânduri, Simona a avut o ieșire nervoasă cum rar ne-a fost dat s-o vedem.

Simona Halep a părut iritată de modul în care s-a desfășurat jocul cu sportiva din Belarus, în special în setul 2. Faza s-a petrecut după ce Halep a pierdut primul punct al game-ului 7 din actul al doilea, când românca și-a făcut un autoreproșul incredibil, după ce a trimis mult mingea în aut. La scorul 3-3, Halep a servit și a greșit prima minge, moment în care a cedat nervos. „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a strigat românca.

Și chiar dacă și-a câștigat până la urmă serviciul și scorul a ajuns la 4-3, Simona a cedat inițiativa, iar bielorusa a realizat o serie de trei game-uri consecutive, iar astfel a obținut victoria finală. Noul antrenor al româncei, Adrian Marcu, a asistat impasibil la episod. Jucătoarelor din circuitul mondial nu le mai este permis să-şi cheme antrenorul în pauze, pe teren, în timpul pandemiei.

Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells după un meci plin de nervi, mulțumindu-se cu un premiu în valoare de 51.895 de dolari. De partea cealaltă, Aliaksandra Sasnovich face turneul vieții, eliminând două campioane de Grand Slam la rând! Ea a trecut în faza precedentă de Emma Răducanu cu 6-2, 6-4!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: